Certificering Arjan

Arjan certificeerde ondanks ‘echt geen tijd’

Ik stapte op de fiets naar Bunschoten om Arjan Heinen persoonlijk te feliciteren met zijn Profit First Professionals certificering. Eerlijk is eerlijk, ik ga niet bij iedere PFP’er persoonlijk langs als ze certificeren, maar als je zo dichtbij zit dat ik kan fietsen én als je Spakenburgse bollen trakteert, kan ik de verleiding niet weerstaan!

Certificering Arjan

Er ging iets aan vooraf. Arjan was al eventjes bezig met de opleiding, maar certificeren ging niet zo snel als hij hoopte. Hij had (zoals veel administratiekantoren) eigenlijk een personeelstekort, maar er speelde nog van alles. Arjan zat bovenop het klantwerk. Alhoewel hij theoretisch best zag dat hij meer aan zijn team moest overlaten zodat hij zichzelf vrij kon spelen voor het strategische werk, was het een proces om dat ook daadwerkelijk te gaan doen.

Arjan werkte aan zijn mindset. Hij onderzocht zijn overtuigingen (zoals: Mijn klanten willen alleen mij) en ging er anders naar kijken (Ik kan mijn klanten nog beter helpen als ik meer loslaat). Hij nam beslissingen (zoals: Ik ga voor de zomer van 2022 certificeren). Hij zette die beslissingen om in actie (en plande ondanks drukte wél tijd in voor zijn opleiding). En nu is hij gecertificeerd en gaat hij samen met Annet Zoer (ook gecertificeerd PFP’er) plannen maken om Profit First strategisch in te gaan zetten voor zijn klanten.

Het is niet vanzelf gegaan. En Arjan is nog niet klaar, want na certificering is er nog zoveel meer te doen om die strategische sparringpartner van je klanten te worden. Maar man o man, wat heeft Arjan veel stappen gezet, besluiten genomen en zich ontwikkelt. Ik ben onwijs trots op Arjan en op de 70 andere Profit First Professionals in Nederland en Belgie die de keuze hebben gemaakt om uit de rat race van de boekhouder te stappen en Profit First Professional te worden, voor meer winst, strategischer werk en leukere klanten!

Wil je hier meer over weten? Sluit aan bij het informatiewebinar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.