Boekhouder Rudy realiseerde zijn droom

Rudy (boekhouder / winstadviseur) realiseerde zijn droom: een huis in Spanje

ProfitCon betekent voor iedereen iets anders. De één krijgt een ongelofelijk praktisch businessidee – wat alles verandert. De ander legt een contact, met iemand die daarna businesspartner wordt. Weer een ander krijgt eindelijk weer zin in het vak, omdat ze voelt dat het echt anders kan. En Rudy? Rudy ging dromen. Dromen over een huis in Spanje. Waar hij een aantal maanden per jaar kan verblijven en werken.
Dat beeld zag hij op ProfitCon 2018 voor zich, en werd afgelopen maand realiteit:

ProfitCon PFP

Het ging niet vanzelf. Een droom is een start. Dat leerden we al van Walt Disney die zei: If you can dream it, you can do it! Maar de droom wordt enkel realiteit door hem te vertalen in een plan en het plan vervolgens uit te voeren. Only action creates results.

Rudy droomde niet alleen, hij werkte ook keihard aan zijn business. Koos zijn ideale klant, implementeerde Profit First bij zichzelf en bij klanten, automatiseerde wat er te automatiseren viel. Kreeg te kampen met tegenvallers en stond weer op.

Rudy deed het, met een beetje hulp van ons. En het startte op ProfitCon 4 jaar geleden. Daarna sloot Rudy zich aan bij Profit First Professionals. Hij zette stappen om zijn bedrijf verder te automatiseren, hij breidde zijn dienstenpakket uit en veranderde zijn tarievenstructuur. Hij ging anders kijken naar zijn klanten en hun vragen. Hij werd van boekhouder Profit First Professional.

Wil je hier meer over weten? Sluit aan bij het informatiewebinar!

 

Tot dan!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.