ProfitCON

6 & 7 september 2021

Dé Winstconferentie!
Voor accountants, boekhouders en business-experts die zich willen onderscheiden!

We will bring profitability to the world!

Editie 2021 – UITVERKOCHT!

ProfitCon 2022 is op 15 & 16 september 2022.

Wil je op de hoogte blijven over ProfitCon 2022 editie, meld je dan hieronder aan!

Een live event met ongekende energie en inspiratie!

Het wereldwijde #nr1 merk in winstgevendheid,
nodigt je uit voor de 4e editie van ProfitCon!

Laat je inspireren door topsprekers, netwerk met ambitieuze, succesvolle en leuke boekhouders, accountants en business-coaches, leer, groei en vergroot de winstgevendheid van jouw bedrijf en dat van je klanten.

Ik vond ProfitCon echt te gek. Ik heb er heel veel energie en inspiratie opgedaan. Vóór ProfitCon wilde mijn bedrijf niet echt meer groeien. Ik hing al een paar jaar rond het zelfde klanten- en omzetniveau. Na ProfitCon heb ik binnen twee jaar mijn klantenbestand verdubbeld. Zoveel hernieuwde energie gaf ProfitCon mij!

Wat een boost is ProfitCon voor mijn persoonlijke ontwikkeling! Dat winst niet alleen over het cijfermatige gaat, maar om persoonlijk leiderschap. En hoe dat doorwerkt, ook in de cijfers! Echt geweldig dat alle sprekers op ProfitCon juist daarop ingaan. Ik heb daarmee veel geleerd op persoonlijk vlak, vooral over focus. Ik weet nu welke prijs ik betaal als ik niet gefocust ben. Daar ben ik daar echt mee aan de slag gegaan. Nu zorgt mijn focus voor betere resultaten voor mijn klanten.

Het was echt een supergaaf event! Een fijne sfeer, positieve vibe en zoveel inspiratie voor persoonlijke & zakelijke groei. Wat een kans om na twee jaar zzp’en echt naar mijn bedrijf te kijken. In een andere omgeving, met gelijkgestemden. En met nadruk op mindset: ik kan nog zoveel bereiken! Ik weet nu precies in welke fase ik zit en waar ik heen wil. Maar ook praktisch: om de juiste prijs voor mijn dienstverlening te vragen. En ik heb heel veel nieuwe contacten opgedaan. Waar anders ontmoet je zoveel boekhouders en accountants?!
Ik ging vol enthousiasme naar huis! Wat heerlijk dat ik als zelfstandig ondernemer de vrijheid heb om bij dit event te zijn.

Ik vind ProfitCon een bijzonder goed event. Op een toegankelijk manier kijg je heel gevarieerde thema’s voorgeschoteld die allemaal bijdragen aan ‘winst’. Bijvoorbeeld over personal training, gezondheid en focus: dat zijn echte winstpakkers! Daarmee houdt ProfitCon mij als het ware een spiegel voor. Het zet mij aan tot nadenken over mijn eigen persoon en professie. Over hoe ik zelf nog meer waarde kan toevoegen voor mijn klanten: huisartsen en fysiotherapeuten. Zodat de winst die zij maken niet alleen in geld zit, maar ook in praktijkverbetering, medewerkers- en patiëntwaarde.

De interactie bij ProfitCon, dat is echt heel goed. Met Femke als boegbeeld die ook het podium geeft aan alle sprekers. En ook daar zorgt ze dat er veel interactie is. Ik weet zelf wat een voorbereiding en energie zo’n event kost. En het lijkt alsof ze het zo uit haar mouw schudt! Heel knap en inspirerend. Respect naar haar en het hele team.

Wat en voor wie is ProfitCon

VOOR WIE IS PROFITCON:

 • Ben je een accountant, boekhouder of belastingadviseur of een business-expert met financiële affiniteit?
 • En wil je van meer waarde zijn voor je klanten?
 • Wil je je klanten begeleiden bij winstgevendheid, rust in hun financiën en wil je ze helpen hun doelen te bereiken?
 • Wil je een bedrijf bouwen wat ook draait zonder jou?
 • En je eigen dromen en doelen realiseren?
 • Wil je netwerken met gelijkgestemden uit Nederland en België?
 • Wil je leren van de grootste leiders en influerencers uit het vakgebied?

Zorg dan dat je op 6 & 7 september 2021 erbij bent! 

WAT IS PROFITCON:

 • ProfitCon is een winstconferentie!
 • Speciaal voor boekhouders, accountants en businessexperts die het verschil willen maken!
 • ProfitCon gaat over winst (zowel financieel als in waarde) voor je klanten en jezelf
 • ProfitCon is gevuld met inspiratie, waardevolle keynotes en verbindingen met gelijkgestemden
 • Het gaat niet alleen om leren, het gaat zeker ook om doen! Tijdens het event realiseer je groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

De Sprekers

Mark Tigchelaar

Focus AAN / UIT

Mark Tigchelaar studeerde neuro-psychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Focus AAN/ UIT werd een nr. 1 bestseller. Zijn eerdere boeken zijn vertaald in zes talen, hij heeft verschillende TEDx talks gegeven en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een training bij hem gevolgd.
In zijn eye-opening keynote komt aan de orde:
 • Hoe werkt concentratie, aandacht en stress op neurologisch niveau?
 • Het optimaliseren van de werk-& privébalans
 • Het verschil tussen stress en werkdruk
 • Hoe je de eigen focus kunt verbeteren door training
 • Werkroutines bij het thuiswerken

Na deze training van Mark gaat het niet meer om time-management maar om focus-management!

Bart van den Belt

Het MKB Canvas ©

Bart van den Belt is een geweldig inspirerend spreker en oprichter van de Zakelijk Succes Academie en Businesscoach Nederland. Hij schreef meerdere boeken over sales, marketing en ondernemerschap en heeft in de afgelopen tien jaar meer dan 22.000 ondernemers geïnspireerd om te groeien met hun bedrijf.

Bart neemt je mee in het MKB Canvas ©:
Hoe maak je van je bedrijf een winstgevend systeem en zorg je ervoor dat jij je kunt focussen op die activiteiten waar je hoogste rendement zit?
Tijdens deze keynote neemt Bart je mee door het MKB Canvas: een praktisch businessmodel van 9 pilaren waarop iedere succesvol MKB-bedrijf is gebouwd. Het is een bewezen groeimethodiek waarmee je razendsnel de belangrijkste bottlenecks opspoort die de groei van je bedrijf belemmeren en in staat bent om verbeteringen aan te brengen. Met behulp van het MKB Canvas kun je ook je klanten op een concrete en snelle manier waardevolle inzichten geven!

Mike Michalowicz

Different is Better!

Mike Michalowicz is de auteur en grondlegger van Profit First, Clockwork, Fix this next en 4 andere business bestsellers. Mike spreekt over de hele wereld over groeistrategieën voor MKB ondernemers. Tijdens ProfitCon vertelt Mike over zijn gloednieuwe boek Different is Better!

BETTER IS NOT BETTER. DIFFERENT IS BETTER.
Ondernemers zijn vaak gefrustreerd omdat ze onzichtbaar zijn in een concurrerende wereld. Ze weten dat ze beter zijn dan de concurrent, maar als ze daarop focussen zien ze weinig resultaat.  Dat komt omdat voor de klant, beter niet echt beter is. Anders is beter. Diegene die de markt anders benadert, wint!

In zijn keynote deelt Mike zijn bewezen no-bullsh*t methode om gezien te worden. De beste klanten aan te trekken en prospects te converteren naar klanten.

Mikes systeem draait om drie essentiële vragen:
1. Is het anders?
2. Is het aantrekkelijk?
3. Geeft het richting?

– Keynote in het engels –

Femke Hogema

Zoom uit: Succesvol Ondernemen (in Crisistijd)

Femke Hogema is auteur van 4 boeken en ze bracht het Profit First systeem naar Nederland. Femke’s keynote is altijd gevuld met veel energie en super praktische direct uitvoerbare tips om een betere Winstadviseur te worden.

Femke leert je in deze gloednieuwe keynote uitzoomen. Door uit te zoomen zie je het grotere plaatje en ontdek je waar kansen liggen. Door uit te zoomen kun je jezelf, je bedrijf en je klanten ook voorbereiden op een volgende crisis. Want dat die er gaat komen (persoonlijk, branchegericht of wereldwijd) is zeker. Alleen wanneer en in welke vorm weten we nooit.

Uitzoomen gaat erover dat je én voorbereid bent op zwaardere tijden én kansen ziet en pakt.

Uitzoomen gaat over succes creëeren; crisis of geen crisis.

Martin Bissett

Levers: The ultimate guide to pricing and profitability in the accounting profession

Martin Bissett is internationaal een grote leider in de accountancy en hij was één van de populairste sprekers op ProfitCon de afgelopen jaren. Uit zijn track-record blijkt dat je Martins lessen serieus wilt nemen. Hij was featured in ‘Accounting Today’s Top 100 Most Influential People’, schreef 12 boeken voor accountants en spreekt over de hele wereld over de veranderingen in de branche. Martin is de grondlegger van meerdere bedrijven in de Bissett Group.

Martin Bissett komt dit jaar met: ‘Levers! The ultimate guide to pricing and profitability in the accounting profession.’

Martin laat je zien hoe je op een eenvoudige manier controle krijgt over prijsstelling en winstgevendheid in je eigen bedrijf.

Prijsstelling
–> you need only 3 prices.
Martin vertelt je welke 3 prijzen je moet kennen en hoe je ze in praktische zin toepast.

Winst
–> er zijn 7 hefbomen om de winstgevendheid in je praktijk te vergroten.

Levers gives you the ultimate top 10 tips for practice growth, taken and proven from Martin’s three decades of consulting with accounting firms around the world.

– Keynote in het engels –

Dagmar Vriends

Communicatie in beeld

Dagmar Vriends leerde al 5.000 professionals zakelijk tekenen. Door sprekende en eenvoudige tekeningen toe te voegen aan je verhaal vergroot je de impact van jouw (financiële) advies naar de klant .
Dankzij plaatjes begrijpt de ander beter wat je bedoelt én blijft de inhoud beter hangen. Ze zeggen vaak: ‘Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden’, maar het gaat om de combinatie: Jouw verhaal + een eenvoudig beeld staat garant voor meer impact.

Iedereen kan leren zakelijk te tekenen, jij ook! Dagmar laat je dat op ProfitCon ervaren, zodat jij met je eerste tekeningen en vertrouwen in je eigen tekenkunsten klaar bent om je fiscale en financiële uitleg met beeld te ondersteunen.

Martijn Bos

Trojan; Feel Great. Stand Strong

Martijn Bos werkt al ruim 20 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, business coaching en empowerment trainingen. Hij is de CEO van meerdere bedrijven, die zich richten op mentale en fysieke kracht en heeft meer dan 10.000 mensen les gegeven.

Martijn heeft een indrukwekkend cv op het gebied van training. Zo trainde hij de persoonlijke bewakers van David Beckham, de Backstreet Boys en de premier van Tsjechië, maar ook de bewakers van vermogende families in Nederland, bewakers van de grootste beveiligde gevangenis in China en was hij de eerste Nederlander die mocht trainen bij de Israëlische geheime dienst.

Martijn heeft zijn kennis en ervaring gebruikt om een ​​training te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is: de Trojan Workout. Het gelijknamige boek Trojan Workout – the fast track to a sharper mind and a stronger body, waarin deze techniek en training wordt uitgelegd, werd in februari 2019 in Amerika gelanceerd en is in meer dan 20 landen verkocht.

Met zijn training (die zowel fysieke als mentale aspecten bevat) biedt hij je een inzicht in hoe fysiek en mentaal sterker kunt staan in je werk. Je krijgt een trefzekere toolkit voor de nieuwe jij – scherper, sterker en zelfverzekerder!

Koop nu je ticket!

De investering voor deze twee inspirerende dagen is:

€ 797,- excl. btw.

Editie 2021 – UITVERKOCHT!

ProfitCon 2022 is op 15 & 16 september 2022.

Wil je op de hoogte blijven over ProfitCon 2022 editie, meld je dan hieronder aan!

De Zichtbaarheidsmarkt

Jaap de Schipper

Gratis Website Scan!

Op maandag is Jaap de Schipper van Succeswebsites aanwezig om ter plekke in 5 minuten jouw website onder de loep te nemen. Met hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen van resultaatgerichte websites heeft Succeswebsites al honderden ambitieuze professionals en mkb-bedrijven geholpen aan meer online succes, ons natuurlijk ook!

Naast je digitale visitekaartje moet je website vooral een belangrijk verkoopkanaal zijn. Tijdens deze website scan krijg je direct waardevolle tips – wat zijn de belangrijkste aandachtspunten voor jouw website en wat zijn de quick-wins! Loop dus zeker even langs Jaap tijdens de breaks.

Masja Slootweg

Linkedin Profielcheck!

Op maandag is Masja Slootweg aanwezig om je LinkedIn profiel te checken! Je hebt maar twee seconden om een goede eerste indruk te maken en je profielbezoeker te triggeren verder te lezen. So it better be good!
Je krijgt direct toepasbare tips om ook een killer-profiel te maken. Daarmee vergroot je het vertrouwen en claim je jouw autoriteit: twee essentiële onderdelen in het aantrekken van nieuwe klanten zónder koude acquisitie.

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach helpt ze ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudiger klanten trekken.

Astrid Mast

Trek aan wat je morgen wilt bereiken

Astrid Mast is een enthousiaste imagestrateeg en businesscoach. Ze is in januari 2021 uitgeroepen tot 1 van de 3 beste business coaches voor vrouwen. Haar missie is de zichtbaarheid van ambitieuze ondernemers en professionals te vergroten, zodat ze de beste versie van zichzelf zijn.
 
Zichtbaar succesvol op een manier die bij je past! Tijdens de mini interactieve workshop ‘Trek aan wat je morgen wilt bereiken’ op maandag neemt ze je mee in jezelf zakelijk krachtiger profileren. Hoe kom je over, wat laat je zien en draagt dat bij aan je zakelijke succes? Je wordt uitgedaagd kritisch naar jezelf te kijken voor een presentatie met power die past zodat jij vol zelfvertrouwen je next level durft te positioneren met je bedrijf.

Daan Schmidt

Wat is jouw StoryBrand?

Daan Schmidt haalde de populaire StoryBrand methode naar Nederland. Dankzij StoryBrand verhelder je je marketingboodschap, trek je de juiste klanten aan en laat je je bedrijf groeien. Daan geeft op de maandag miniworkshops StoryBrand waarbij hij de websites van deelnemers Live onder de StoryBrand-loep legt! Leerzaam, confronterend en heerlijk praktisch!

Jasper Horstink

Wat maakt MoneyMonk zo geschikt voor Profit First?

Jasper Horstink richtte in 2013 MoneyMonk op met zijn broer Jorgen. Sindsdien ligt alle focus op zoveel mogelijk ZZP’ers succesvoller te helpen ondernemen. Inmiddels helpen ze duizenden ZZP’ers en winstadviseurs, met slimme en intuïtieve boekhoudsoftware gemaakt voor zowel de klant als voor zijn/haar boekhouder of accountant.

Al snel werd hun duidelijk dat Profit First de beste financiële methode was om succesvol te ondernemen. Daarom passen ze zelf Profit First toe voor de boekhouding van MoneyMonk B.V., raden het actief aan bij klanten en werken ze nauw samen met een aantal PFPs om de software door te ontwikkelen.

In een mini-demo van Jasper ontdek je hoe je Profit First in de praktijk kan inzetten!

Daan en Niels

Wil je de Profit First cash flows automatiseren en zo nog meer waarde toevoegen voor je klanten?

Gebruik Profit First in de Flow Your Money app!

Bied je klanten zo een automatische piloot naar winstgevendheid en concreet zicht op de doelen die ze willen bereiken. Ook je eigen doelstellingen komen dichterbij, want je bouwt een bedrijf dat doordraait zonder jou. Te mooi om waar te zijn? Kom naar de Flow stand op ProfitCON voor een uitleg en incasseer meteen je kortingscode om te starten.

Wij zijn Daan en Niels, de oprichters van Flow Your Money, een FinTech bedrijf. Onze missie is om ondernemers met vertrouwen met hun geld om laten gaan en te bouwen aan een financieel gezonde toekomst. De samenwerking met ProfitFirst brengt dit weer een stukje dichterbij.

Bart en Linda

Ben jij op zoek naar foto’s die jij laat zien als ondernemer? Beelden die jouw verhaal vertellen?

Bart Honingh en Linda Huiberts helpen jou hiermee! Zij bedenken, organiseren en produceren zodat jij daar geen tijd aan kwijt bent en kunt focussen op dat waar jij goed in bent. Doe jij dat, dan zorgen zij voor alles om de shoot heen en high-end foto’s. Foto’s waarmee je jouw marketing, salespagina’s en social media een boost kan geven.
Maar ook foto’s waardoor jij je nog zekerder gaat voelen en dat gaat uitstralen. Bart en Linda schieten veel BN-ers voor de diverse magazines en bieden jou nu ook deze kans. Een dag je voelen als een BN-er, waarbij je haar, make-up en styling wordt verzorgd met als resultaat prachtige krachtige foto’s.

Praktisch

Inspirerende Locatie

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Maandag 6 september

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 1
Incl. heerlijke lunch

Dinsdag 7 september:

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 2
Incl. heerlijke lunch en afsluitende borrel!

Koop nu je ticket!

De investering voor deze twee inspirerende dagen is:

€ 797,- excl. btw.

Editie 2021 – UITVERKOCHT!

ProfitCon 2022 is op 15 & 16 september 2022.

Wil je op de hoogte blijven over ProfitCon 2022 editie, meld je dan hieronder aan!

Onze Partner

We zijn er trots op dat MoneyMonk onze partner is!

MoneyMonk is een geweldig boekhoudpakket waarin financials en hun klanten perfect samen kunnen werken.
MoneyMonk loopt voorop als het gaat om technologische ontwikkelingen en is een goede match met Profit First!

“Wij helpen ondernemers succesvol ondernemen”

Hoe hebben deelnemers ProfitCon ervaren?

“Ik vond ProfitCon heel erg leuk! Ik ben geen winstadviseur, maar heb mijzelf aangemeld omdat ik de lijst met sprekers zo interessant vond. Want Femke weet echt kwaliteitssprekers uit te nodigen: nieuwe namen, zowel nationaal als internationaal. Dat geeft nieuwe inzichten voor iedere ondernemer!

Dit event overtrof mijn verwachtingen. Met goede verhalen, veel verschillende onderwerpen en een goede energie in het hele programma. Ik heb zoveel tips en ideeën opgedaan over marketing, bedrijfsvoeren en het verder ontwikkelen van mijn bedrijf, ook als niet-financiële professional. Wat mij betreft is ProfitCon zeker een aanrader voor gevestigde ondernemers die verdere stappen willen zetten in hun onderneming.”

“ProfitCon is een evenement waar je bij moet zijn. Door de verschillende sprekers ga je op verschillende manieren naar je eigen bedrijf en je klanten kijken. Je stapt uit je rol als ‘boekhouder’ en leert hoe je je klanten en je eigen bedrijf mee kan nemen naar het volgende level. Ik heb zowel gelachen als met waterige ogen zitten luisten. Alle emoties kwamen voorbij. Vol energie ben ik thuisgekomen. Door dit evenement ben ik nog meer gaan beseffen dat ik een verschil kan maken in het leven van mijn klanten.
Naast de waardevolle groei als ondernemer is het een evenement waar ik gelijkgestemden ontmoet. Het zijn 2 dagen waarin je zoveel leert en je even vanaf een afstand naar je eigen bedrijf kunt kijken. Ik kijk uit naar de volgende editie!”

““Wat Femke interessant maakt, is dat ze allerlei velden met elkaar weet te combineren. Niet alleen het financiële, niet alleen de administratie, maar ook als het gaat om een stukje mindset, strategie, dat maakt het vooral heel erg sterk!”

“Ik heb mijn aanbod en hoe ik klanten help volledig omgegooid. Ik werk efficienter en ik onderscheid me van de concurrentie. ProfitCon maakt het verschil!”

“Van Martin Bissett leerde ik hoe ik meer kan halen uit mijn huidige klant-portefeuille door mijn dienstverlening uit te breiden. Wat ik tot nu toe eigenlijk deed was vooral op zoek te gaan naar nieuwe klanten.”

“Ik ga vaker vragen wat de klant wil in plaats van alleen maar met cijfers bezig zijn. De sfeer op ProfitCon is super positief; ik raad collega boekhouders echt aan om te komen.”

“De conferentie vind ik super, twee dagen er  helemaal uit, laten inspireren, opladen, nieuwe dingen leren.”

“Ik denk dat ik mijn andere collega’s ook mee ga nemen! Wat goed is voor mij, en goed voor de ondernemers, is natuurlijk ook goed voor de klanten van mijn collega’s. Ik heb er maar één woord voor: Geweldig!”

“ProfitCon was boven verwachting. Er zat zoveel goede informatie in, en echte wakker-schud momenten. Ik ben uitgedaagd om actie te nemen!”
“ProfitCon heeft me heel veel waardevolle informatie gegeven om te veranderen van “gewone” boekhouder naar Winstadviseur. Het is een ontzettend waardevol event boordevol inspiratie & praktische tips. Daarnaast is de sfeer echt geweldig! Meteen kaartje gekocht voor volgend jaar.”

“ProfitCon was geweldig. Ik kwam met het idee om wat nieuwe winstmethodes te leren, maar dit programma heeft mij positief verrast. Het laat mij nadenken over mezelf en over mijn business. Ik had al genoeg klanten en heb het druk genoeg. Dankzij ProfitCon plan ik mijn werk beter en werk ik aan een goede uitstraling van mijn bedrijf. Zo kan ik mezelf goed in de markt zetten, laten zien waar ik voor sta.”

“ProfitCon is gevuld met inspiratie, ideeën, informatie en tips. Na ProfitCon zette ik behoorlijke stappen met mijn team, ik maakte de overstap van uurtje-factuurtje naar pakketten en ik heb stappen gezet in mijn zichtbaarheid. Het netwerken met de deelnemers is een zeer waardevol onderdeel van ProfitCon. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld en geleerd van anderen. Dit is onwijs waardevol!”

Ontmoet de sprekers!

Veelgestelde vragen en antwoorden

q-icon  Ik was bij een vorige editie van ProfitCon. Zal ik dit jaar weer komen?

43% van de deelnemers van 2020 kocht meteen een ticket voor 2021 😉
Als je ProfitCon gaaf vond en je hebt er inspiratie, tips, energie, ideeën of iets anders uitgehaald, dan zou ik zeker opnieuw komen! Alle keynotes zijn nieuw en de meeste sprekers ook, dus je krijgt een volledig nieuw programma. En voor 2021 hebben we ook de Zichtbaarheidsmarkt!

q-icon  Ik wil met mijn collega’s komen, is er een speciaal aanbod?

Als jullie met 4 of meer mensen komen, laat ons dat dan even weten via [email protected], dan geven we je een speciaal aanbod.

q-icon  Mijn engels is niet zo goed, is dat een probleem?

Twee van de keynotes zijn in het engels. De overige keynotes zijn in het Nederlands. We geven tussendoor korte samenvattingen in het Nederlands.

q-icon  Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financiën onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan.

q-icon  Wat als ProfitCon door Corona niet door kan gaan?

Als het op 6 & 7 september nog niet live op locatie kan, gaan we door via Livestream! We bewezen in 2020 dat we ook daar een groot feest van maakten! Deelnemers zaten op het puntje van hun stoel en durfden niet eens naar het toilet uit angst iets te missen. Dus: We gaan natuurlijk voor de echte ontmoeting, maar als dat onverhoopt niet lukt, dan maken we er alsnog een feest van!

q-icon  Hoe groot is het event?

We hebben ruimte voor 100 deelnemers – waarbij we 1,5 meter afstand in acht kunnen houden!
100 mensen geef een geweldige energie. Lijkt het je overweldigend? Wees gerust: We hebben een grote zaal die ruim is opgezet. In de pauzes is er veel ruimte (zowel binnen als buiten) om je benen te strekken en alle indrukken te verwerken!

q-icon Kan ik overnachten op Zonheuvel?

Zeker! Dat raden we aan. Je bent er dan 2 dagen helemaal uit en je maakt gebruik van ’totale onderdompeling’ waardoor je er meer uit haalt dan wanneer je heen er weer reist. Direct na aanmelding krijg je een mail met daarin informatie over hoe je (met korting) je overnachting op Zonheuvel regelt!

q-icon Moet ik gevaccineerd zijn of moet ik me laten testen?

We hebben op ProfitCon ruimte om op 1,5 meter afstand te zitten. Binnen de huidige regels betekent dit dat het niet nodig is dat je je laat testen en dat we geen vaccinatiebewijs hoeven te zien. We weten natuurlijk niet hoe het er 6 & 7 september uit ziet, maar we hopen dat het dan alleen maar beter is natuurlijk!

q-icon  Mijn vraag staat er niet bij

Mail ons op [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Koop nu je ticket!

De investering voor deze twee inspirerende dagen is:

€ 797,- excl. btw.

Editie 2021 – UITVERKOCHT!

ProfitCon 2022 is op 15 & 16 september 2022.

Wil je op de hoogte blijven over ProfitCon 2022 editie, meld je dan hieronder aan!