ProfitCON

14 & 15 september 2023

Dé Winstconferentie
voor accountants, boekhouders en business-experts die zich willen onderscheiden!

We will bring profitability to the world!

Profitcon 2023

ProfitCon 2023 was geweldig. Ongeëvenaard.

Deelnemers adviseren ons om jullie in ieder geval vast dit te zeggen:

“Geen stoffige boekhouders”

“Een van de best georganiseerde en meest energieke events die ik ooit heb bezocht!”

“Ik ben wel helemaal vol nu! Wat is er veel om mee aan de slag te gaan!”

Tickets 2024 voor PreSale Prijs:

Reserveer nu jouw tweedaagse ticket
voor 12 & 13 sept 2024 voor € 545,- excl. btw

Een live event met ongekende energie en inspiratie!

Het wereldwijde #nr1 merk in winstgevendheid,
nodigt je uit voor de 6e editie van ProfitCon!

Laat je inspireren door topsprekers, netwerk met ambitieuze, succesvolle en leuke boekhouders, accountants en business-coaches, leer, groei en vergroot de winstgevendheid van jouw bedrijf en dat van je klanten.

Ik vond ProfitCon echt te gek. Ik heb er heel veel energie en inspiratie opgedaan. Vóór ProfitCon wilde mijn bedrijf niet echt meer groeien. Ik hing al een paar jaar rond het zelfde klanten- en omzetniveau. Na ProfitCon heb ik binnen twee jaar mijn klantenbestand verdubbeld. Zoveel hernieuwde energie gaf ProfitCon mij!

Wat een boost is ProfitCon voor mijn persoonlijke ontwikkeling! Dat winst niet alleen over het cijfermatige gaat, maar om persoonlijk leiderschap. En hoe dat doorwerkt, ook in de cijfers! Echt geweldig dat alle sprekers op ProfitCon juist daarop ingaan. Ik heb daarmee veel geleerd op persoonlijk vlak, vooral over focus. Ik weet nu welke prijs ik betaal als ik niet gefocust ben. Daar ben ik daar echt mee aan de slag gegaan. Nu zorgt mijn focus voor betere resultaten voor mijn klanten.

Het was echt een supergaaf event! Een fijne sfeer, positieve vibe en zoveel inspiratie voor persoonlijke & zakelijke groei. Wat een kans om na twee jaar zzp’en echt naar mijn bedrijf te kijken. In een andere omgeving, met gelijkgestemden. En met nadruk op mindset: ik kan nog zoveel bereiken! Ik weet nu precies in welke fase ik zit en waar ik heen wil. Maar ook praktisch: om de juiste prijs voor mijn dienstverlening te vragen. En ik heb heel veel nieuwe contacten opgedaan. Waar anders ontmoet je zoveel boekhouders en accountants?!
Ik ging vol enthousiasme naar huis! Wat heerlijk dat ik als zelfstandig ondernemer de vrijheid heb om bij dit event te zijn.

Ik vind ProfitCon een bijzonder goed event. Op een toegankelijk manier kijg je heel gevarieerde thema’s voorgeschoteld die allemaal bijdragen aan ‘winst’. Bijvoorbeeld over personal training, gezondheid en focus: dat zijn echte winstpakkers! Daarmee houdt ProfitCon mij als het ware een spiegel voor. Het zet mij aan tot nadenken over mijn eigen persoon en professie. Over hoe ik zelf nog meer waarde kan toevoegen voor mijn klanten: huisartsen en fysiotherapeuten. Zodat de winst die zij maken niet alleen in geld zit, maar ook in praktijkverbetering, medewerkers- en patiëntwaarde.

De interactie bij ProfitCon, dat is echt heel goed. Met Femke als boegbeeld die ook het podium geeft aan alle sprekers. En ook daar zorgt ze dat er veel interactie is. Ik weet zelf wat een voorbereiding en energie zo’n event kost. En het lijkt alsof ze het zo uit haar mouw schudt! Heel knap en inspirerend. Respect naar haar en het hele team.

Wat en voor wie is ProfitCon

VOOR WIE IS PROFITCON:

 • Ben je een accountant, boekhouder of belastingadviseur of een business-expert met financiële affiniteit?
 • En wil je van meer waarde zijn voor je klanten?
 • Wil je je klanten begeleiden bij winstgevendheid, rust in hun financiën en wil je ze helpen hun doelen te bereiken?
 • Wil je een bedrijf bouwen wat ook draait zonder jou?
 • En je eigen dromen en doelen realiseren?
 • Wil je netwerken met gelijkgestemden uit Nederland en België?
 • Wil je leren van de grootste leiders en influerencers uit het vakgebied?

Zorg dan dat je er op 14 & 15 september 2023 bij bent! 

WAT IS PROFITCON:

 • ProfitCon is een winstconferentie!
 • Speciaal voor boekhouders, accountants en businessexperts die het verschil willen maken!
 • ProfitCon gaat over winst (zowel financieel als in waarde) voor je klanten en jezelf
 • ProfitCon is gevuld met inspiratie, waardevolle keynotes en verbindingen met gelijkgestemden
 • Het gaat niet alleen om leren, het gaat zeker ook om doen! Tijdens het event realiseer je groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Sprekers ProfitCon 2023

Mike Michalowicz

Mike Michalowicz

The Best Of What I Learned In The Last Year

Mike is er dit jaar weer Live en In Person bij!
De afgelopen 3 jaar gaf Mike zijn keynote Live online. Dat was gaaf, en het is waanzinig dat hij der dit jaar weer Live en In Person bij is!
Mike opent op donderdag met een uitgebreide keynote incl. workshop elementen:
“During each year, I research many ideas that may ultimately become a future book. Of the countless things I learn, most will never make it to a book – since it is not a fit or outside the scope of what I teach. But it is all amazing sh*t. So at this event, I will sit on stage with my notepad and share the stuff that will transform lives and businesses! It won’t be just me who does the work. You will take action right then and there!”

– Keynote in het engels –

Danielle Navas-Brandt

Danielle Navas-Brandt

Win het vertrouwen van je klant en word de autoriteit in jouw markt

De reis van jouw potentiële klant gebeurt voor 80% online zonder dat jij daar erg in hebt. Jouw potentiële klant gaat online op zoek naar antwoorden op vijf belangrijke vragen. In deze keynote ontdek je wat deze vijf vragen zijn en hoe je daar antwoord op geeft. Je leert hoe je met slimme digitale salesgedreven contentmarketing jouw markt verovert.

Als eerste gecertificeerde coach van They Ask, You Answer in Nederland heeft Danielle dit jaar het gelijknamige boek uitgebracht. De methodiek wordt met succes bij honderden bedrijven in de VS en over de hele wereld geïmplementeerd. Met een MBA van Boston University heeft Danielle nu meer dan 25 jaar ervaring in het sales, marketing en branding vak. Als eigenaar en oprichter van FLYNQ BV helpt ze bedrijven in Nederland met de digitalisering van hun sales en marketing.

Thijs Verlangen

Thijs Verlangen

Hoe bouw je slim vermogen op?

Slim vermogen opbouwen is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor je klanten. Toch vinden veel mensen beleggen nog spannend of geloven ze dat het echt alleen voor oude mannen in grijze pakken is weggelegd.

Thijs Verlangen werd in korte tijd een insta influencer op het gebied van investeren omdat hij het opbouwen van vermogen zo praktisch en toegankelijk maakt! Hij investeert inmiddels al 12 jaar in indexfondsen, vastgoed en crypto. Hij behaalde zijn master bedrijfskunde op de Nyenrode Business Universiteit.

Thijs neemt ons tijdens zijn praktische keynote op ProfitCon mee langs belangrijke onderwerpen zoals:

 • Waarom níet beleggen risicovoller is dan wél beleggen
 • Hoe  je iedere inviduele vermogensbeheerder op de lange termijn verslaat
 • Hoe je in 1 uur per jaar vermogen opbouwt
 • Hoe je voorkomt dat je dat je teveel belasting moet afdragen rondom de aankomende veranderingen in de vermogensbelasting in box 3
 • Welke vragen je aan je klanten kunt stellen zodat je ze helpt met vermogensopbouw zonder dat je financieel planner bent

Denise Dechamps

Lichaamstaal lezen

In een half uurtje koffie drinken met een potentiële klant worden er onbewust zo’n 800 non-verbale signalen getoond. Signalen met informatie over oprechte emoties, intenties en persoonlijkheid. Als je deze signalen kan lezen, krijg je snel inzicht in de belevingswereld en behoeften van je gesprekspartner. Je leest letterlijk en figuurlijk tussen de regels door, wat je instaat stelt proactief te handelen, in plaats van reactief. Hierdoor houd je leiding in het gesprek en heb je meer grip op de resultaten. Je leert:

 • Hoe je ziet dat de klant de beloofde actie (ik zal voortaan echt de bonnen eerder uploaden!) toch níet gaat nemen.
 • Hoe je al vroeg in het gesprek met de klant ontdekt welke prijs hij bereid is voor je diensten te betalen.
 • Hoe je zelfverzekerd je hogergeprijsde adviesdiensten kunt aanbieden.

Denise Dechamps is psycholoog, lichaamstaalexpert en oprichter van de Body Language Academy. Ze heeft haar eigen programma bij Discovery + over  lichaamstaal. Ze gaat met ons in een super praktische workshop aan de slag met de lichaamstaal van je klant én jezelf.

Robert Wohl

‘Ik denk er over na’ is niet het einde van het salesgesprek

Zodra je als financial meer en meer adviesdiensten gaat verlenen en afstapt van uurtje-factuurtje, veranderen je salesgesprekken. Het is niet langer voldoende te vertellen wat je doet en van een marktconform uurtarief is eigenlijk geen sprake meer. 
Je wilt dat de klant je betaalt voor de waarde die je levert. En dat betekent dat je bezwaren gaat krijgen. De klant moet er even over nadenken, wil overleggen met zijn partner of doet het toch nog een tijdje zelf. Dat is jammer. Zeker als jij weet dat je de klant echt verder kunt helpen!
Hoe ga je nu concreet met deze bezwaren om? Hoe zorg je dat ze niet het einde vormen van het salesgesprek of zelfs de prille relatie met de klant?
Robert Wohl gaat met ons aan de slag in een super concrete workshop rondom ‘bezwaren in het salesgesprek’. Robert is oprichter van SalesConsulent en auteur van het boek ‘De SalesMachine’. Robert voor meer dan 75 verschillende opdrachtgevers de sales strategie uitgevoerd, zo’n 750 verkopers opgeleid en in totaal meer dan 30.000.000 euro in sales gerealiseerd.

Janine van Vliet

Ontdek de held in jezelf!

Elke ondernemersreis kent hobbels en struggles. En als financial ken jij ze ongetwijfeld ook. Misschien wil jij heel graag meer de adviesrol pakken, maar ben je onzeker over wat dat betekent voor je pakketten, tarieven en vaardigheden?
We hebben allemaal ‘helden’ waar we naar op kijken. Helden die succesvol zijn in hun reis. In de keynote met Janine ga je op zoek naar de held in jezelf. Je ontdekt wat jouw unieke kracht is en hoe je die stevig(er) neer kunt zetten.  Hoe zorg je voor de juiste mindset om jouw missie waar te maken?

Janine van Vliet gaat hier samen met jou mee aan de slag en ze neemt je mee op haar reis van het ondernemerschap. Verwacht inspiratie, emotie en een stretch uit jouw eigen comfortzone. Janine is financieel adviseur en eigenaresse van Koken met Cijfers. Zij helpt hardwerkende MKB ondernemers naar financiële rust. Janine is sinds 2019 Profit First Professional. In 2022 ontving ze zowel nationaal als internationaal de Profit First Member of the year award.

Richard van Houten
&
Jacarrino Dost

Veel omzet, geen gezeik.

Hoe focus je op de juiste klantgroep en verkrijg je meer energie, meer omzet en een hoger bedrijfsresultaat. Dus hoe krijg je veel omzet en geen gezeik? 

Richard en Jacarrino, een samen-gevat duopresentatie, gaan hier samen met jou mee aan de slag vanuit hun nieuwe boek ‘Veel Omzet, Geen Gezeik’. 

Richard van Houten: Eerst marketing/sales managementposities bij Praxis, Nestlé, Bols Int. en het Zweedse Iggesund Paperboard (top 3 kartonproducenten in Europa). Daarna 17 jaar directeur/eigenaar van educatiebureau Bron & Partners. Nu heeft hij sindsdien als interim Commercieel Directeur gewerkt bij diverse bedrijven.
Jacarrino Dost: Heeft sinds 2012 zijn eigen onderneming; Advertising Heroes! En sindsdien speelt hij iedere dag; social media campagnes, reclameplannen, podcasts, webinars en vele online trainingen. Misschien ken je hem ook van zijn top 10 podcast ‘BoekenHelden’; hier praat hij met auteurs over hun geschreven management-, marketing – of zelfontwikkelingsboek. 

Femke Hogema

Voel je sterk, ongeacht de omstandigheden.

Een rottig mailtje van een klant, een onverwachte tegenslag of zelfs een slechte nacht. Je hebt er niet altijd invloed op. In ieder geval niet op het moment zelf.

Waar je wel invloed op hebt is hoe je daar mee om gaat en hoe externe gebeurtenissen jouw gemoedstoestand en zelfs resultaten laat beïnvloeden.

Femke neemt je mee in een wervelende workshop waarin je ervaart dat je meer invloed hebt op hoe je je voelt dan je dacht.

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals BV. Ze is auteur van 5 managementboeken en bracht de Profit First methode naar Nederland.

Femke inspireert je, ze zet je aan het werk én ze geeft je praktische tools voor zakelijk succes.

Koop nu je ticket voor ProfitCon 2023

Zeker weten dat jij er dit jaar erbij bent?

Koop dan nu jouw tweedaagse ticket
voor € 797,- excl. btw

90%

van de tickets is reeds verkocht!

Praktisch

Inspirerende en
mooie Locatie

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Donderdag
14 september

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 1
Incl. heerlijke lunch

Vrijdag
15 september

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 2
Incl. heerlijke lunch en afsluitende borrel!

Hoe hebben deelnemers ProfitCon ervaren?

“Ik vond ProfitCon heel erg leuk! Ik ben geen winstadviseur, maar heb mijzelf aangemeld omdat ik de lijst met sprekers zo interessant vond. Want Femke weet echt kwaliteitssprekers uit te nodigen: nieuwe namen, zowel nationaal als internationaal. Dat geeft nieuwe inzichten voor iedere ondernemer!

Dit event overtrof mijn verwachtingen. Met goede verhalen, veel verschillende onderwerpen en een goede energie in het hele programma. Ik heb zoveel tips en ideeën opgedaan over marketing, bedrijfsvoeren en het verder ontwikkelen van mijn bedrijf, ook als niet-financiële professional. Wat mij betreft is ProfitCon zeker een aanrader voor gevestigde ondernemers die verdere stappen willen zetten in hun onderneming.”

“ProfitCon is een evenement waar je bij moet zijn. Door de verschillende sprekers ga je op verschillende manieren naar je eigen bedrijf en je klanten kijken. Je stapt uit je rol als ‘boekhouder’ en leert hoe je je klanten en je eigen bedrijf mee kan nemen naar het volgende level. Ik heb zowel gelachen als met waterige ogen zitten luisten. Alle emoties kwamen voorbij. Vol energie ben ik thuisgekomen. Door dit evenement ben ik nog meer gaan beseffen dat ik een verschil kan maken in het leven van mijn klanten.
Naast de waardevolle groei als ondernemer is het een evenement waar ik gelijkgestemden ontmoet. Het zijn 2 dagen waarin je zoveel leert en je even vanaf een afstand naar je eigen bedrijf kunt kijken. Ik kijk uit naar de volgende editie!”

Aline Hek

““Wat Femke interessant maakt, is dat ze allerlei velden met elkaar weet te combineren. Niet alleen het financiële, niet alleen de administratie, maar ook als het gaat om een stukje mindset, strategie, dat maakt het vooral heel erg sterk!”

“Ik heb mijn aanbod en hoe ik klanten help volledig omgegooid. Ik werk efficienter en ik onderscheid me van de concurrentie. ProfitCon maakt het verschil!”
Eric Plantema

“Van Martin Bissett leerde ik hoe ik meer kan halen uit mijn huidige klant-portefeuille door mijn dienstverlening uit te breiden. Wat ik tot nu toe eigenlijk deed was vooral op zoek te gaan naar nieuwe klanten.”

“Ik ga vaker vragen wat de klant wil in plaats van alleen maar met cijfers bezig zijn. De sfeer op ProfitCon is super positief; ik raad collega boekhouders echt aan om te komen.”

“De conferentie vind ik super, twee dagen er  helemaal uit, laten inspireren, opladen, nieuwe dingen leren.”

“Ik denk dat ik mijn andere collega’s ook mee ga nemen! Wat goed is voor mij, en goed voor de ondernemers, is natuurlijk ook goed voor de klanten van mijn collega’s. Ik heb er maar één woord voor: Geweldig!”

“ProfitCon was boven verwachting. Er zat zoveel goede informatie in, en echte wakker-schud momenten. Ik ben uitgedaagd om actie te nemen!”
“ProfitCon heeft me heel veel waardevolle informatie gegeven om te veranderen van “gewone” boekhouder naar Winstadviseur. Het is een ontzettend waardevol event boordevol inspiratie & praktische tips. Daarnaast is de sfeer echt geweldig! Meteen kaartje gekocht voor volgend jaar.”

“ProfitCon was geweldig. Ik kwam met het idee om wat nieuwe winstmethodes te leren, maar dit programma heeft mij positief verrast. Het laat mij nadenken over mezelf en over mijn business. Ik had al genoeg klanten en heb het druk genoeg. Dankzij ProfitCon plan ik mijn werk beter en werk ik aan een goede uitstraling van mijn bedrijf. Zo kan ik mezelf goed in de markt zetten, laten zien waar ik voor sta.”

“ProfitCon is gevuld met inspiratie, ideeën, informatie en tips. Na ProfitCon zette ik behoorlijke stappen met mijn team, ik maakte de overstap van uurtje-factuurtje naar pakketten en ik heb stappen gezet in mijn zichtbaarheid. Het netwerken met de deelnemers is een zeer waardevol onderdeel van ProfitCon. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld en geleerd van anderen. Dit is onwijs waardevol!”

dianne
Profitcon 2023

Ontmoet de sprekers!

Veelgestelde vragen en antwoorden

q-icon  Ik was bij een vorige editie van ProfitCon. Zal ik dit jaar weer komen?

De helft van de deelnemers van 2022 kocht meteen een ticket voor 2023 😉 Als je ProfitCon gaaf vond en je hebt er inspiratie, tips, energie, ideeën of iets anders uitgehaald, dan zou ik zeker opnieuw komen! Alle keynotes zijn nieuw en de meeste sprekers ook, dus je krijgt een volledig nieuw programma. Dit jaar zijn sommige keynotes een workshop & keynote in één. Je wordt geinspireerd, en gaat direct praktisch aan de slag zodat ProfitCon concreet en toepasbaar is!

q-icon Kan ik overnachten op Zonheuvel?

Zeker! Dat raden we aan. Je bent er dan 2 dagen helemaal uit en je maakt gebruik van ’totale onderdompeling’ waardoor je er meer uit haalt dan wanneer je heen er weer reist. Direct na aanmelding krijg je een mail met daarin informatie over hoe je (met korting) je overnachting op Zonheuvel regelt!

q-icon  Ik wil met mijn collega’s komen, is er een speciaal aanbod?

Als jullie met 4 of meer mensen komen, laat ons dat dan even weten via [email protected], dan geven we je een speciaal aanbod.

q-icon  Is dit een sponsor event?

Nee. We hebben op ProfitCon 2023 geen sponsporen. ProfitCon is één en al inhoud, inspiratie, energie en plezier!

q-icon  Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financiën onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan.

q-icon  Hoe groot is het event?

We hebben ruimte voor 100 deelnemers. Deelnemers zitten per 4 personen aan een tafel. Je onmoet direct en moeiteloos leuke mensen.
100 Mensen geef een geweldige energie. Lijkt het je overweldigend? Wees gerust: We hebben een grote zaal die ruim is opgezet. In de pauzes is er veel ruimte (zowel binnen als buiten) om je benen te strekken en alle indrukken te verwerken!

q-icon  Mijn engels is niet zo goed, is dat een probleem?

Alleen de keynote van Mike Michalowicz is in het engels. De overige keynotes zijn in het Nederlands. We geven tijdens de keynote van Mike korte samenvattingen in het Nederlands. Na de keynote stellen we (indien gewenst) een Nederlandse vertaling beschikbaar.

q-icon  Mijn vraag staat er niet bij

Mail ons op [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug!