ProfitCON

12 & 13 september 2024

Dé Winstconferentie
voor accountants, boekhouders en business-experts die zich willen onderscheiden!

We will bring profitability to the world!

Tickets 2024 voor PreSale Prijs:

Let op: Presaleprijs alleen in de maand mei geldig

Reserveer nu jouw tweedaagse ticket voor 12 & 13 september

voor € 545,- excl. btw

65%

van de tickets is reeds verkocht!

“Geen stoffige boekhouders”

“Een van de best georganiseerde en meest energieke events die ik ooit heb bezocht!”

“Ik ben wel helemaal vol nu! Wat is er veel om mee aan de slag te gaan!”

Een live event met ongekende energie en inspiratie!

Het wereldwijde #nr1 merk in winstgevendheid,
nodigt je uit voor de 7e editie van ProfitCon!

Thema: Toekomstbestendig Ondernemen

Het thema van ProfitCon 2024 is Toekomst bestendig ondernemen.

 • Hoe zet je Chat-GTP in als je beste assistent?
 • Wat is de impact én de kans van de nieuwe duurzaamheidswetgeving?
 • Hoe vlieg je de uitdagingen van de krappe arbeidsmarkt aan?

Op deze en meer vragaen krijg je op ProfitCon inspiratie, handvaten en meer!

Laat je inspireren door topsprekers, netwerk met ambitieuze, succesvolle en leuke boekhouders, accountants en business-coaches, leer, groei en vergroot de winstgevendheid van jouw bedrijf en dat van je klanten.

Ik vond ProfitCon echt te gek. Ik heb er heel veel energie en inspiratie opgedaan. Vóór ProfitCon wilde mijn bedrijf niet echt meer groeien. Ik hing al een paar jaar rond het zelfde klanten- en omzetniveau. Na ProfitCon heb ik binnen twee jaar mijn klantenbestand verdubbeld. Zoveel hernieuwde energie gaf ProfitCon mij!

Wat een boost is ProfitCon voor mijn persoonlijke ontwikkeling! Dat winst niet alleen over het cijfermatige gaat, maar om persoonlijk leiderschap. En hoe dat doorwerkt, ook in de cijfers! Echt geweldig dat alle sprekers op ProfitCon juist daarop ingaan. Ik heb daarmee veel geleerd op persoonlijk vlak, vooral over focus. Ik weet nu welke prijs ik betaal als ik niet gefocust ben. Daar ben ik daar echt mee aan de slag gegaan. Nu zorgt mijn focus voor betere resultaten voor mijn klanten.

Wat en voor wie is ProfitCon

VOOR WIE IS PROFITCON:

 • Ben je een accountant, boekhouder of belastingadviseur of een business-expert met financiële affiniteit?
 • En wil je van meer waarde zijn voor je klanten?
 • Wil je je klanten begeleiden bij winstgevendheid, rust in hun financiën en wil je ze helpen hun doelen te bereiken?
 • Wil je een bedrijf bouwen wat ook draait zonder jou?
 • En je eigen dromen en doelen realiseren?
 • Wil je netwerken met gelijkgestemden uit Nederland en België?
 • Wil je leren van de grootste leiders en influerencers uit het vakgebied?

Zorg dan dat je er op 12 & 13 september 2024 bij bent! 

WAT IS PROFITCON:

 • ProfitCon is een winstconferentie!
 • Speciaal voor boekhouders, accountants en businessexperts die het verschil willen maken!
 • ProfitCon gaat over winst (zowel financieel als in waarde) voor je klanten en jezelf
 • ProfitCon is gevuld met inspiratie, waardevolle keynotes en verbindingen met gelijkgestemden
 • Het gaat niet alleen om leren, het gaat zeker ook om doen! Tijdens het event realiseer je groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Ik vind ProfitCon een bijzonder goed event. Op een toegankelijk manier kijg je heel gevarieerde thema’s voorgeschoteld die allemaal bijdragen aan ‘winst’. Bijvoorbeeld over personal training, gezondheid en focus: dat zijn echte winstpakkers! Daarmee houdt ProfitCon mij als het ware een spiegel voor. Het zet mij aan tot nadenken over mijn eigen persoon en professie. Over hoe ik zelf nog meer waarde kan toevoegen voor mijn klanten: huisartsen en fysiotherapeuten. Zodat de winst die zij maken niet alleen in geld zit, maar ook in praktijkverbetering, medewerkers- en patiëntwaarde.

De interactie bij ProfitCon, dat is echt heel goed. Met Femke als boegbeeld die ook het podium geeft aan alle sprekers. En ook daar zorgt ze dat er veel interactie is. Ik weet zelf wat een voorbereiding en energie zo’n event kost. En het lijkt alsof ze het zo uit haar mouw schudt! Heel knap en inspirerend. Respect naar haar en het hele team.

Het was echt een supergaaf event! Een fijne sfeer, positieve vibe en zoveel inspiratie voor persoonlijke & zakelijke groei. Wat een kans om na twee jaar zzp’en echt naar mijn bedrijf te kijken. In een andere omgeving, met gelijkgestemden. En met nadruk op mindset: ik kan nog zoveel bereiken! Ik weet nu precies in welke fase ik zit en waar ik heen wil. Maar ook praktisch: om de juiste prijs voor mijn dienstverlening te vragen. En ik heb heel veel nieuwe contacten opgedaan. Waar anders ontmoet je zoveel boekhouders en accountants?!
Ik ging vol enthousiasme naar huis! Wat heerlijk dat ik als zelfstandig ondernemer de vrijheid heb om bij dit event te zijn.

Sprekers ProfitCon 2024

Steven Zweverink

De verborgen kracht van je ademhaling

Een stressvolle deadline, een onverwachte uitdaging, of zelfs een onrustige nacht. Vaak lijken deze momenten buiten onze controle te liggen. Maar wat binnen jouw macht ligt, is hoe je reageert en hoe je deze externe gebeurtenissen jouw stemming en prestaties laat beïnvloeden. En je ademhaling speelt hierbij een cruciale rol.

Steven Zwerink, oprichter van Ademwinst BV en ondernemer sinds zijn 16e, nodigt je uit voor een meeslepende sessie over de verborgen kracht van je ademhaling. Hierin ontdek je de ongekende kracht van je ademhaling en hoe je deze toepast in situaties zoals hierboven beschreven. Steven, heeft een achtergrond als topsporter, freediver en diepgaande kennis van ademfysiologie. Hij toont je hoe de controle over je ademhaling je niet alleen beter om laat gaan met dagelijkse stress maar ook je algehele welzijn en prestaties verbetert.

Hij leerde dit tegen wil en dank toen na een aanrijding in 2018 zijn hoofd en lichaam ontregeld waren: hij kon bijna niet meer werken of sporten en hij sprak zelfs geen Engels meer. Na maanden zoeken was het een speciale ademtechniek die hem weer liet functioneren. Hij dook daarna de wereld van de ademhaling in en die kennis deelt hij nu met jou.

Steven inspireert niet alleen; hij zet je aan tot actie en reikt je praktische, wetenschappelijk onderbouwde technieken aan. Technieken die je helpen om je ‘AdemEerst’ principe toe te passen, waardoor je leert hoe je met elke ademhaling je leven kunt verrijken. Bereid je voor om te ervaren hoe je, door bewust adem te halen, elke situatie het hoofd kunt bieden – en dat allemaal met de kracht die je al bezit.

John Slabbekoorn

Meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven

Veel ondernemers beseffen niet dat ze gevaar lopen. Het gevaar dat ze zichzelf kapotmaken en hun relaties beschadigen. Ze hebben de business belangrijker gemaakt dan al het andere. Ze buffelen door, wachtend op het moment dat de business grotendeels zonder hen kan draaien. Maar dat moment komt niet …

Meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven. Dit ideaalbeeld lijkt voor weinigen weggelegd, maar is absoluut bereikbaar.

John Slabbekoorn leert je de stap zetten van Vakman naar Leider in je bedrijf zonder steeds ‘aan’ te moeten staan. Je ontdekt dat je veel meer kunt verdienen zonder je vrijheid, gezondheid, relatie en gezin op het spel te zetten.

Hij combineert daarvoor successtrategieën uit de Stropdaswereld, levenslessen uit de Slipperwereld en de winnende mentaliteit uit de Sportwereld. Die unieke combinatie zorgt voor een bedrijf waarin jij niet meer altijd hoeft te vlammen. Want vlammen is vaak niet het probleem. Relaxen is dat wel. Na deze keynote weet jij de ultieme combinatie te maken. De combinatie die Relaxed Vlammen heet.

Re·laxed Vlam·men = Al je grote zakelijke doelen behalen met een doorlopend vakantiegevoel

John Slabbekoorn is mede-eigenaar van Lifestyle of Business, samen met zijn vrouw Jeanet Wolf. Hij is auteur van de bestseller Relaxed Vlammen en was samen met Jeanet te gast in het televisieprogramma Steenrijk Straatarm.

Mike Michalowicz

Mike is er dit weer Live en In Person bij, zijn vliegticket is al geboekt! 

Unstoppable Teams: How To Recruit, Retain and Raise The Bar For Teams Of Any Size

“Unstoppable Teams” is a blueprint for assembling and leading teams that outperform, outlast, and outmaneuver any competition.

Attendees will dive into strategies that transform groups of individuals into cohesive units with a singular, unshakable purpose. This keynote covers essential tactics for leadership, communication, and shared vision, ensuring that every team member is not just participating, but passionately committed to collective success.

Participants of this keynote session will leave with a profound understanding:

● Why interviews fail to find talent, and which method to use instead.

● How to create a culture where team members go above and beyond, not out of obligation, but out of passion – because they feel like owners.

● The number one influencer of your employees, that you must care for (yet no one does)

De keynote van Mike is in het Engels. Op verzoek is er live audio vertaling (naar Nederlands) beschikbaar. Neem zelf een koptelefoon mee voor je telefoon!

Meriam Slijkerman

Verkopen aan de beste klanten tegen de beste prijzen!
De kunst van High End Sales

Verkopen aan de beste klanten in jouw markt vraagt om een andere strategie dan verkopen aan alle klanten. Je hebt een nieuwe strategie nodig. Een high end sales strategie waarin WAARDE centraal staat.

Meriam Slijkerman is dé expert in High End Business & Sales. Ze is auteur van twee bestsellers. “De Kunst van High End Sales – Verkopen aan de beste klanten tegen de beste prijzen!” stond vorig jaar 3 weken op 1 in de managementboek top 100.

In haar pragmatische en no nonsens keynote ontdek je o.a.:

 • Hoe jij kunt vragen wat je echt waard bent (en hoe je dat bepaalt)!
 • Wat absolute randvoorwaarde is waarom hoogwaardige klanten “JA” zeggen tegen hoge prijzen (en welke invloed jij hierop uit kunt oefenen).
 • Welke vier fases in het sales cruciaal zijn en waarom je bereid moet zijn om op elk moment een klant te durven ontkopen.
 • Wat de grootste valkuil is waarmee veel ondernemers 30% van hun omzet laten liggen.

Martin Kranenburg

ChatGPT als je nieuwe assistent!

Hoe zet je ChatGPT in als je assistent, als je tweede brein? In deze sessie neemt Martin van Kranenburg je mee in de wereld van ChatGPT!

Of het nu gaat over marketing teksten, offerteteksten of een lastige mail, schrijven doen we allemaal. En als je ChatGPT op de juiste manier inzet, kun je daar uren per week mee besparen zonder dat het klinkt alsof je tekst door ChatGPT is opgesteld! De juiste vragen stellen wordt het nieuwe schrijven. Met de juiste vragen is iedereen een copywriting-genie.

Martin van Kranenburg is één van Nederlands meest gevraagde conversie, copywriting en neuromarketing sprekers. In 2021 én 2023 was hij docent van het jaar bij Beeckestijn Business School. Martin staat bekend om zijn energieke, enthousiaste, praktische en deskundige presentaties. Hij gaf in februari een training aan de PFP’ers en dat was zó goed dat iedereen vroeg of hij ‘please’ ook op ProfitCon wilde spreken!

Altijd vol energie en met praktische tips laat Martin je ervaren hoe je met kleine aanpassingen direct meer resultaat boekt.

Femke Hogema

Femke is natuurlijk ook weer één van de sprekers op ProfitCon!

Femke zit nooit stil. Dit jaar heeft ze samen met twee collega’s de Stichting Financially Fit Kids opgericht én volgt ze de opleiding tot Internationaal gecertificeerd NLP trainer.

Hoe Femke haar keynote er precies uit gaat zien is nog niet bekend, maar Femke beloofd met iets nieuws, inspirerends en praktisch toepasbaars te komen!

Purpose First & De Betekeniseconomie

Profit First gaat niet om winst maken ten koste van. In tegendeel. Profit First gaat over winst maken ten behoeve van. Ten behoeve van je rust, je naasten, je (zakelijke) gezondheid én ten behoeve van de wereld om je heen. We gaan in een praktische workshop aan de slag met Purpose First & De betekeniseconomie. Kennis en vaardigheden die je zelf kunt gebruiken, én die je kunt inzetten voor klanten. Want maatschappelijk ondernemen staat dankzij de CSRD wetgeving op de agenda van íeder bedrijf, of we het nu willen of niet!

Koop nu je ticket voor ProfitCon 2024

Zeker weten dat jij er dit jaar erbij bent?

Koop dan nu jouw tweedaagse ticket in de Presale
voor € 545,- excl. btw

(uiteindelijke prijs € 797,- excl. btw)

65%

van de tickets is reeds verkocht!

Praktisch

Inspirerende en
mooie Locatie

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Donderdag
12 september

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 1
Incl. heerlijke lunch

Vrijdag
13 september

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 2
Incl. heerlijke lunch en afsluitend drankje!

Hoe hebben deelnemers ProfitCon ervaren?

“Ik vond ProfitCon heel erg leuk! Ik ben geen winstadviseur, maar heb mijzelf aangemeld omdat ik de lijst met sprekers zo interessant vond. Want Femke weet echt kwaliteitssprekers uit te nodigen: nieuwe namen, zowel nationaal als internationaal. Dat geeft nieuwe inzichten voor iedere ondernemer!

Dit event overtrof mijn verwachtingen. Met goede verhalen, veel verschillende onderwerpen en een goede energie in het hele programma. Ik heb zoveel tips en ideeën opgedaan over marketing, bedrijfsvoeren en het verder ontwikkelen van mijn bedrijf, ook als niet-financiële professional. Wat mij betreft is ProfitCon zeker een aanrader voor gevestigde ondernemers die verdere stappen willen zetten in hun onderneming.”

“ProfitCon is een evenement waar je bij moet zijn. Door de verschillende sprekers ga je op verschillende manieren naar je eigen bedrijf en je klanten kijken. Je stapt uit je rol als ‘boekhouder’ en leert hoe je je klanten en je eigen bedrijf mee kan nemen naar het volgende level. Ik heb zowel gelachen als met waterige ogen zitten luisten. Alle emoties kwamen voorbij. Vol energie ben ik thuisgekomen. Door dit evenement ben ik nog meer gaan beseffen dat ik een verschil kan maken in het leven van mijn klanten.
Naast de waardevolle groei als ondernemer is het een evenement waar ik gelijkgestemden ontmoet. Het zijn 2 dagen waarin je zoveel leert en je even vanaf een afstand naar je eigen bedrijf kunt kijken. Ik kijk uit naar de volgende editie!”

Aline Hek

““Wat Femke interessant maakt, is dat ze allerlei velden met elkaar weet te combineren. Niet alleen het financiële, niet alleen de administratie, maar ook als het gaat om een stukje mindset, strategie, dat maakt het vooral heel erg sterk!”

“Ik heb mijn aanbod en hoe ik klanten help volledig omgegooid. Ik werk efficienter en ik onderscheid me van de concurrentie. ProfitCon maakt het verschil!”
Eric Plantema

“Van Martin Bissett leerde ik hoe ik meer kan halen uit mijn huidige klant-portefeuille door mijn dienstverlening uit te breiden. Wat ik tot nu toe eigenlijk deed was vooral op zoek te gaan naar nieuwe klanten.”

“Ik ga vaker vragen wat de klant wil in plaats van alleen maar met cijfers bezig zijn. De sfeer op ProfitCon is super positief; ik raad collega boekhouders echt aan om te komen.”

“De conferentie vind ik super, twee dagen er  helemaal uit, laten inspireren, opladen, nieuwe dingen leren.”

“Ik denk dat ik mijn andere collega’s ook mee ga nemen! Wat goed is voor mij, en goed voor de ondernemers, is natuurlijk ook goed voor de klanten van mijn collega’s. Ik heb er maar één woord voor: Geweldig!”

“ProfitCon was boven verwachting. Er zat zoveel goede informatie in, en echte wakker-schud momenten. Ik ben uitgedaagd om actie te nemen!”
“ProfitCon heeft me heel veel waardevolle informatie gegeven om te veranderen van “gewone” boekhouder naar Winstadviseur. Het is een ontzettend waardevol event boordevol inspiratie & praktische tips. Daarnaast is de sfeer echt geweldig! Meteen kaartje gekocht voor volgend jaar.”

“ProfitCon was geweldig. Ik kwam met het idee om wat nieuwe winstmethodes te leren, maar dit programma heeft mij positief verrast. Het laat mij nadenken over mezelf en over mijn business. Ik had al genoeg klanten en heb het druk genoeg. Dankzij ProfitCon plan ik mijn werk beter en werk ik aan een goede uitstraling van mijn bedrijf. Zo kan ik mezelf goed in de markt zetten, laten zien waar ik voor sta.”

“ProfitCon is gevuld met inspiratie, ideeën, informatie en tips. Na ProfitCon zette ik behoorlijke stappen met mijn team, ik maakte de overstap van uurtje-factuurtje naar pakketten en ik heb stappen gezet in mijn zichtbaarheid. Het netwerken met de deelnemers is een zeer waardevol onderdeel van ProfitCon. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld en geleerd van anderen. Dit is onwijs waardevol!”

dianne

Sprekers aan het woord

Veelgestelde vragen en antwoorden

q-icon  Ik was bij een vorige editie van ProfitCon. Zal ik dit jaar weer komen?

De helft van de deelnemers van 2023 kocht meteen een ticket voor 2024 😉 Als je ProfitCon gaaf vond en je hebt er inspiratie, tips, energie, ideeën of iets anders uitgehaald, dan zou ik zeker opnieuw komen! Alle keynotes zijn nieuw en de meeste sprekers ook, dus je krijgt een volledig nieuw programma. Dit jaar zijn sommige keynotes een workshop & keynote in één. Je wordt geinspireerd, en gaat direct praktisch aan de slag zodat ProfitCon concreet en toepasbaar is!

q-icon Kan ik overnachten op Zonheuvel?

Zeker! Dat raden we aan. Je bent er dan 2 dagen helemaal uit en je maakt gebruik van ’totale onderdompeling’ waardoor je er meer uit haalt dan wanneer je heen er weer reist. Direct na aanmelding krijg je een mail met daarin informatie over hoe je (met korting) je overnachting op Zonheuvel regelt!

q-icon  Ik wil met mijn collega’s komen, is er een speciaal aanbod?

Als jullie met 4 of meer mensen komen, laat ons dat dan even weten via [email protected], dan geven we je een speciaal aanbod.

q-icon  Is dit een sponsor event?

Nee. We hebben op ProfitCon 2024 geen sponsporen. ProfitCon is één en al inhoud, inspiratie, energie en plezier!

q-icon  Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financiën onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan.

q-icon  Hoe groot is het event?

We hebben ruimte voor 100 deelnemers. Deelnemers zitten per 4 personen aan een tafel. Je onmoet direct en moeiteloos leuke mensen.
100 Mensen geef een geweldige energie. Lijkt het je overweldigend? Wees gerust: We hebben een grote zaal die ruim is opgezet. In de pauzes is er veel ruimte (zowel binnen als buiten) om je benen te strekken en alle indrukken te verwerken!

q-icon  Mijn engels is niet zo goed, is dat een probleem?

Alleen de keynote van Mike Michalowicz is in het engels. De overige keynotes zijn in het Nederlands. We geven tijdens de keynote van Mike korte samenvattingen in het Nederlands. Na de keynote stellen we (indien gewenst) een Nederlandse vertaling beschikbaar.

q-icon  Mijn vraag staat er niet bij

Mail ons op [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Koop nu je ticket voor ProfitCon 2024

Zeker weten dat jij er dit jaar erbij bent?

Koop dan nu jouw tweedaagse ticket in de Presale
voor € 545,- excl. btw

(uiteindelijke prijs € 797,- excl. btw)

59%

van de tickets is reeds verkocht!