ProfitCon 2021 Martijn Bos MEPS

Zullen we even een MEPS Check-in doen?

Hoe ist? 

Het is een vraag die je waarschijnlijk tientallen keren per dag stelt. Aan je lief, je collega’s, willekeurige passanten en klanten.

Prima vraag. Soms.
Maar lang niet altijd.
Want als je vraagt Hoe ist? krijg je een antwoord dat alle kanten op kan gaan en zelfs behoorlijk nietszeggend kan zijn. Iemand kan liegen en zeggen oh goed hoor terwijl dat eigenlijk niet zo is, of iemand gaat uitgebreid toelichten hoe de cassière bij de plaatselijke supermarkt super inefficiënt was. Like you care….

Als je: Hoe gaat het? vraagt aan een collega of medewerker kan het antwoord ook alle kanten op schieten. En soms krijg je een reactie waar je helemaal niets mee kunt. En dat is zonde. Zonde van de tijd en energie van zowel jou als die ander.

Daarom starten wij al onze teammeetings altijd met een MEPS Check-in.
Een MEPS Check-in is ook een manier om te vragen: Hoe gaat het? Maar het is een gerichte manier. Een manier waarmee je de ander (en jezelf) uitdaagt om je echt even af te vragen hoe het met je is op de 4 belangrijkste gebieden: Mentaal, Emotioneel, Fysiek (Physical; vandaar de P) en Spiritueel.
Uit een MEPS Check-in komen zinvollere antwoorden. Je hoort écht hoe het met iemand is. En dat is belangrijk als je een sterk team wilt bouwen.

De gebieden van MEPS zijn ook niet uit de lucht gegrepen. Je mentale, fysieke, emotionele en spirituele gesteldheid samen, zeggen iets over je algehele gezondheid. En als je succesvol en gelukkig wilt zijn, is het essentieel dat je op al deze gebieden werkt aan je gezondheid.
De persoon die mij het eerst kennis liet maken met de samenhang tussen deze 4 gebieden is Martijn Bos. Martijn is al ruim 4 jaar mijn mentale, fysieke, emotionele en spirituele coach.
Hij leerde mij dat deze 4 gebieden elkaar beïnvloeden. En hij leerde mij hoe ik op een eenvoudige en tijdsefficiente manier mijn fysieke kracht kan vergroten. Hij leerde mij methoden om mentaal en emotioneel sterk te staan. Ook als het tegen zit. En hij leerde mij om regelmatig af te stemmen op mijn grotere waarom (het spirituele aspect dus).

Ik ben dan ook heel trots dat Martijn in september op ProfitCon komt voor een wervelende workshop die zowel fysieke als mentale aspecten in zich heeft. Met zijn training biedt hij je een inzicht in hoe je fysiek en mentaal sterker kunt staan in je werk. En natuurlijk starten we met een MEPS Check-in, zodat je de kracht hiervan zelf kunt ervaren.

Je hoeft maar één ideetje uit de keynote te halen. Je hoeft maar één dingetje te implementeren. Hoe klein ook, en je hebt de investering in ProfitCon eruit! Als jij één inzicht krijgt waardoor je mentaal sterker staat, ook als het tegen zit, neem je betere beslissingen en heb je meer overtuigingskracht. Dat is geld waard.

Martijn stelt zichzelf in onderstaande video aan je voor (iets naar onderen scrollen):

Video afb Martijn Bos ProfitCon 2021

ProfitCon NL / BE is hét winstevent voor ondernemende boekhouders, accountants, belastingexperts, businesscoaches en Virtueel assistenten. Professionals die staan te trappelen om hun klanten écht te helpen. Die meer willen dan enkel het op orde brengen van de boekhouding en het jaarwerk. Die klanten willen begeleiden naar het behalen van hun échte doelen: winst, rust, inzicht. Maar die ook goed voor zichzelf willen zorgen. De leukere klanten willen en minder hard willen werken voor een hoger inkomen. Dat zijn de professionals die naar ProfitCon komen. En daar hoor jij toch bij Patries?

Op maandag en dinsdag 6 & 7 september heten we je heel graag welkom op Landgoed Zonheuvel in Doorn om daar met 100 andere financieel Professionals te leren, te lachen en te groeien! Op ProfitCon.nl bestel je je ticket. De earlybird prijs van € 597 excl. btw is geldig tot en met 9 juli a.s. Daarna gaat de prijs naar € 697 excl. btw. De uiteindelijke prijs is € 797 excl. btw.

Ja, hier wil ik bij zijn! 

Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.