ProfitCon Sprekers Focus

Kun jij deze mail lezen zonder je telefoon te checken?

Wat maakt dat de ene boekhouder met de leukste klanten werkt, goed verdient én tijd over heeft voor sport en vakantie, en de andere boekhouder zich helemaal de peentjes werkt voor klanten die energie vreten zonder daar genoeg voor betaald te krijgen?

Is het mazzel? De juiste strategie? Mindset? Een sterk team? Of is het een combinatie van dat alles (behalve mazzel dan, daar geloof ik niet zo in) plus nog iets anders? Dat denk ik. Ik denk dat succes van je vraagt dat je de juiste dingen doet op het gebied van strategie en organisatie, maar dat het doen van de juiste dingen nog iets anders vraagt: Focus.

Focus betekent dat je de juiste dingen doet en vooral dat je daar je aandacht bij kunt houden. Dat je je niet voortdurend laat afleiden door social media, telefoontjes en gedachten die in je hoofd oppoppen. Ik geloof dat Focus misschien wel het kapitaal van de toekomst is. We hebben arbeid gehad als kapitaal, en daarna werd kennis belangrijk. Maar focus, man, daar worden we steeds slechter in. We zijn steeds sneller afgeleid. We zijn verslaafd aan afleiding (hoevaak heb jij je telefoon gecheckt de afgelopen 5 minuten?). En dat heeft veel consequenties. Door gebrek aan focus gaat de kwaliteit van ons werk naar beneden, maar erger nog, we verliezen heel veel kostbare tijd, waardoor we vervolgens enorm veel stress hebben omdat niks af is. En die stress leidt natuurlijk niet tot blije klanten en een lekker leven.

Echt focussen wordt steeds moeilijker, terwijl je, als je echt focust in een flow raakt en heel veel kunt bereiken. Ook creativiteit ontstaat in flow. Hoeveel zou jij voor elkaar krijgen als je beter leert focussen en je niet voortdurend laat afleiden door van alles en nog wat?

Wat Focus precies is, waarom het zo belangrijk is en hoe je zorgt voor meer focus, dat leer je van Mark Tigchelaar op ProfitCon in september.

Mark is bestsellerauteur (hij schreef onder andere het boek Focus AAN/UIT) en TEDX spreker. Hij opent je ogen als het gaat om Focus, aandacht en stress. Na zijn keynote gaat het je niet meer om time-management, maar om Focus management! Ik ben onwijs trots dat Mark in september een van onze sprekers is!

Als je dankzij de keynote van Mark iedere dag 1% effectiever gaat werken (dat moet haalbaar zijn toch?!) dan heb je de investering in ProfitCon 3x terugverdiend*.

Mark stelt zichzelf in onderstaande video aan je voor:

ProfitCon 2021 Spreker Mark Tigchelaar

ProfitCon NL / BE is hét winstevent voor ondernemende boekhouders, accountants, belastingexperts, businesscoaches en virtueel assistenten. Professionals die staan te trappelen om hun klanten écht te helpen. Die meer willen dan enkel het op orde brengen van de boekhouding en het jaarwerk. Die klanten willen begeleiden naar het behalen van hun échte doelen: winst, rust, inzicht. Maar die ook goed voor zichzelf willen zorgen. De leukere klanten willen en minder hard willen werken voor een hoger inkomen. Dat zijn de professionals die naar ProfitCon komen. En daar hoor jij toch bij?

Op maandag en dinsdag 6 & 7 september heten we je heel graag welkom op Landgoed Zonheuvel in Doorn om daar met 100 andere financieel Professionals te leren, te lachen en te groeien! Op ProfitCon.nl bestel je je ticket (en wacht daar niet te lang mee, want 60% van de tickets is reeds verkocht). De earlybird prijs van € 597 excl. btw is geldig tot en met 9 juli a.s. Daarna gaat de prijs naar € 697 excl. btw. De uiteindelijke prijs is € 797 excl. btw.

Ja, hier wil ik bij zijn! 

Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.