De ticketverkoop voor ProfitCon op 6 & 7 september is gestart!

De ticketverkoop voor ProfitCon op 6 & 7 september is gestart!

Terassen, dierentuinen, sportscholen en zwembaden. Langzaam aan gaat de wereld weer open. Kunnen we elkaar weer ontmoeten, zonder scherm ertussen. De overheid streeft ernaar dat er vanaf 1 juli weer evenementen mogen plaatsvinden. We hebben er dan ook het volste vertrouwen dat we jou na de zomer met open armen kunnen ontvangen op ons ProfitCon event!

Zie je het al voor je? Nieuwe mensen en oude bekenden ontmoeten. Kijken naar de beste (Live!) sprekers die we voor je konden vinden. Samen lachen, sparren en misschien zelfs huilen. We sluiten niets uit op ProfitCon ūüėČ Nieuwe inspiratie, praktische¬†idee√ęn¬†en bakken energie opdoen. Genoeg om maanden op te teren!

Dat is ProfitCon!

ProfitCon NL / BE is hét winstevent voor ondernemende boekhouders, accountants, belastingexperts, businesscoaches en Virtueel assistenten. Professionals die staan te trappelen om hun klanten écht te helpen. Die meer willen dan enkel het op orde brengen van de boekhouding en het jaarwerk. Die klanten willen begeleiden naar het behalen van hun échte doelen: winst, rust, inzicht. Maar die ook goed voor zichzelf willen zorgen. De leukere klanten willen en minder hard willen werken voor een hoger inkomen. Dat zijn de professionals die naar ProfitCon komen. En daar hoor jij toch bij?

Op maandag en dinsdag 6 & 7 september heten we je heel graag welkom op Landgoed Zonheuvel in Doorn om daar met 100 andere financieel Professionals te leren, te lachen en te groeien! Op ProfitCon.nl¬†bestel je je ticket (en wacht daar niet te lang mee, want 55% van de tickets is reeds verkocht). De earlybird prijs van ‚ā¨ 597 excl. btw is geldig tot en met 9 juli a.s. Daarna gaat de prijs naar ‚ā¨ 697 excl. btw. De uiteindelijke prijs is ‚ā¨ 797 excl. btw.

Ja, hier wil ik bij zijn! 

We zoeken voor ProfitCon altijd inspirerende en praktische sprekers die tot de top van Nederland behoren. Die de beste op hun vakgebied zijn, en daar ook een wervelende keynote over kunnen geven. We vragen alle sprekers ook altijd om het super praktisch te maken, zodat je al tijdens ProfitCon stappen zet, en ook hele concrete actiepunten hebt om de weken en maanden na ProfitCon uit te werken.

Dit zijn de TOP Sprekers van ProfitCon 2021:

Mark Tigchelaar
TEDx spreker en Auteur van de internationale bestseller Focus AAN / UIT opent je ogen als het gaat om Focus, aandacht en stress. Na zijn keynote gaat het je niet meer om time-management, maar om Focus management!

Bart van den Belt
Startte zijn carrière als entertainer en schreef meerdere managementboeken over marketing. Een workshop met Bart is gevuld met energie! Bart neemt ons mee door het MKB Canvas, zijn bewezen groeimethodiek waarmee je je bedrijf naar een hoger plan tilt, maar waarmee je ook je klanten van waardevolle inzichten voorziet!

Mike Michalowicz
Schreef alweer een nieuw boek: Get Different! Want better isn’t better, different¬†is better! Hij presenteert zijn nieuwste visie op marketing en zichtbaarheid op ProfitCon! Hoe zorg jij dat je je onderscheidt van de massa √©n dat je daar de juiste klanten mee aantrekt! Dat leer je van Mike op ProfitCon.

Martin Bissett
Is al jaren één van de populairste sprekers op ProfitCon. Dit jaar gaat hij met je aan de slag met prijsstelling en winstgevendheid. Hoe bepaal je de juiste prijs? Hoe verhoog je prijzen? Aan welke knoppen kun je draaien om je winst te verhogen? Dat komt aan de orde in de keynote met Martin!

Dagmar Vriends 
Gooit het over een hele andere boeg. Dagmar leert ons hoe we complexe financi√ęle onderwerpen beter over kunnen brengen aan klanten door het tekenen¬†van eenvoudige plaatjes! Ik heb altijd gezegd dat ik niet kan tekenen, maar ik verheug me erop dat na de keynote van Dagmar gewoon te gaan doen! Omdat ik weet dat ik mijn klanten daar beter mee help.

Martijn Bos 
Is al 4 jaar mijn mentale, fysieke en emotionele coach. En na zijn workout vorig jaar op ProfitCon, vroeg iedereen of hij dit jaar terug kan komen! Met zijn training biedt hij je handvaten hoe je fysiek en mentaal sterker kunt staan in je werk!

Femke Hogema
En natuurlijk geef ik ook een keynote! We hebben allemaal ervaren hoe een crisis eruit ziet. Dit zal niet de laatste crisis zijn voor jou of je klanten. Ik ga met je aan de slag met je mindset en vaardigheden om succesvol te ondernemen in crisistijd.

Zichtbaarheidsmarkt
Nieuw dit jaar is de zichtbaarheidsmarkt! We bieden je uitgebreid de gelegenheid om te netwerken en tegerlijkertijd super concrete miniworkshops te volgen over diverse aspecten van zichtbaarheid. Je kunt een website quickscan doen, je LinkedIn profiel laten checken, een miniworkshop over styling volgen en of jouw booschap tweaken aan de hand van de StoryBrand methode! Ook onze partner van dit jaar: MoneyMonk, staat uiteraard op de zichtbaarheidsmarkt!

Borrel
We sluiten ProfitCon af met een heerlijke borrel!

Onderdompeling
En eigenlijk zit de kracht van ProfitCon in datgeen je niet in woorden kunt vangen. ProfitCon heeft een energie die onevenaarbaar is. Als je er geweest bent, kom je terug (55% de helft van de tickets is al verkocht VOORDAT de officiele verkoop gestart is. Ik bedoel maar….) En als je er nog niet geweest bent, is dit je kans!

Meer informatie en bestelmogelijkheden op ProfitCon.nl
De earlybird prijs van ‚ā¨ 597 excl. btw is geldig tot en met 9 juli a.s.

Tot dan!

Met enthousiaste groet,

Femke Hogema

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.