ProfitCon 2021 Martin Bissett

Ik deed een klein onderzoekje op LinkedIn en daar kwam dit uit

Ik opende onlangs een poll op LinkedIn. Dit kwam er uit:

LI poll

Prijsstelling is volgens deze poll een uitdaging voor boekhouders. Hoe bepaal je de juiste prijzen? Hoe verhoog je prijzen?
Het zijn onwijs belangrijke vragen, want een hogere prijs zie je in de dienstverlening direct terug in je winst!

Martin Bissett is een vaste gast op ProfitCon. We halen hem helemaal uit de UK en hij komt dit jaar voor de derde keer op rij! Waarom? Omdat Martin echt by far de expert is als het gaat om de groei en ontwikkeling van boekhoud- en accountantsbedrijven. En daarnaast is Martin dus gewoon heel leuk! Geen saaie grijze man, nee, allesbehalve. (Saaie mensen komen er op ProfitCon überhaupt niet in trouwens). Het is die combinatie: De beste op zijn gebied én erg leuk, waardoor we hem ieder jaar uitnodigen te spreken op ProfitCon.

Dit jaar spreekt hij over prijsstelling en winst!
– De enige 3 prijzen die je ooit nodig hebt
– De 7 manieren om de winstgevendheid van je kantoor te vergroten

Je hoeft maar één ideetje uit de keynote te halen. Je hoeft maar één dingetje te implementeren. Hoe klein ook, en je hebt de investering in ProfitCon eruit! (En realiseer je je wat een kleine aanpassing in je prijsstelling doet voor je winst de komende 10 jaar?)

Martin stelt zichzelf in onderstaande video aan je voor:

Video Martin Bissett ProfitCon 2021

ProfitCon NL / BE is hét winstevent voor ondernemende boekhouders, accountants, belastingexperts, businesscoaches en virtueel assistenten. Professionals die staan te trappelen om hun klanten écht te helpen. Die meer willen dan enkel het op orde brengen van de boekhouding en het jaarwerk. Die klanten willen begeleiden naar het behalen van hun échte doelen: winst, rust, inzicht. Maar die ook goed voor zichzelf willen zorgen. De leukere klanten willen en minder hard willen werken voor een hoger inkomen. Dat zijn de professionals die naar ProfitCon komen. En daar hoor jij toch bij?

Op maandag en dinsdag 6 & 7 september heten we je heel graag welkom op Landgoed Zonheuvel in Doorn om daar met 100 andere financieel Professionals te leren, te lachen en te groeien! Op ProfitCon.nl bestel je je ticket (en wacht daar niet te lang mee, want 60% van de tickets is reeds verkocht).
De earlybird prijs van € 597 excl. btw is geldig tot en met 9 juli a.s. Daarna gaat de prijs naar € 697 excl. btw. De uiteindelijke prijs is € 797 excl. btw.

Ja, hier wil ik bij zijn! 

Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.