Stef de Vlieger

Ik ben de verbinder tussen jou als ondernemer en jouw financiële succes

Bedrijf: Flyer Financial Services
Rol: PFP Winstadviseur / Financieel Businesscoach / Financieel Expert
Pakket: E-Boekhouden / Odoo

Locatie: Gelderland / Noord Brabant / Noord Holland / Utrecht / Zuid Holland
Contact: [email protected]

Bio
Ik ben Stef de Vlieger, woonachtig in gemeente Lopik. Samen met mijn gezin, bestaande uit mijn partner en 3 kinderen.

In mijn meer dan 25 jaar als finance professional heb ik veel commerciële MKB-bedrijven geholpen. Ik heb deze bedrijven voornamelijk geholpen door ze te voorzien van de juiste cijfers op de juiste momenten, inclusief advies.

In de rol van verbinder tussen de ondernemer aan de ene kant en de boekhouder/accountant aan de andere kant, voel ik mij dan ook als een vis in het water. Dit zorgt ervoor dat jij als ondernemer meer grip op en plezier in jouw onderneming. Door deze optimalisatie werk jij niet vóór jouw bedrijf, maar áán jouw bedrijf. Hoe lekker is dát?

Niche: IT-branche en transportsector en veel commerciële MKB-bedrijven

Member sinds: 2024