Annelies Van de Velde

SAMEN op weg naar rust en inzicht voor gemotiveerde ondernemers

Bedrijf: VdVAnalyze
Rol: PFP Boekhouder / Financieel Businesscoach
Locatie: België

Pakket: Exact Online / Yuki / SAP / Navision / Business Central
Contact: [email protected]

Bio
Na 15 jaar ervaring als financial controller, wil ik graag aan de slag met gepassioneerde en gedreven ondernemers.

Het financiële en boekhoudkundige aspect van het ondernemen vreet vaak veel energie en zorgt voor mentale onrust. Ik kijk er naar uit om SAMEN op weg te gaan naar meer rust in het hoofd en inzicht in jouw onderneming, zodat jij als ondernemer je kan focussen op waar je het meeste energie en voldoening uit kan halen. Zodat je de passie voor het ondernemen kan behouden én hiervoor beloond wordt.

Ik combineer mijn persoonlijke aanpak met de PF-principes en coaching technieken die ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

Niche: Eenmanszaken, zelfstandigen en KMO’s met passie en drive

Member sinds: 2024