Stephan Verheij

Op weg naar financiële rust

Bedrijf: Finance@7 B.V.
Rol: PFP Boekhouder / PFP Winstadviseur
Locatie: Zuid Holland

Pakket: Twinfield
Contact: [email protected]

Bio
Bij Finance@7 ontzorgen we de ondernemer bij hun financiële administratie, bieden we real-time inzicht in de financiële huishouding van hun bedrijf en begeleiden we ondernemers naar financiële rust op basis van hun financiële doelen.

Onze missie is het gunnen van een succesvol ondernemerschap door ondernemers onder andere te helpen bij hun angst voor tekort en spanningen rondom het onderwerp ‘geld’. Door samen met ondernemers hun financiële doel te bepalen en bewust te maken van de stappen daarnaartoe, creëert zoveel rust! Dat werkt ook door in je relatie(s).

De producten die wij aanbieden sluiten haarfijn aan bij de (financiële) behoefte van de ondernemer, bestaande uit het efficiënt aanleveren van de administratie, het traject ‘Op weg naar financiële rust’ en een op maat uitgewerkt traject waarbij wij de ondernemer begeleiden naar zijn of haar doel.

Finance@7 B.V. bestaat vanaf 2017 en bouwt sinds 2020 aan het welzijn van haar onderneming. Finance@7 B.V. sluit steeds meer aan bij haar missie en visie; ‘Waar kom ik mijn bed voor uit?’ en ‘Op welke manier wil ik het leven van ondernemers mooier maken?’

Niche: Ondernemers met financiële pijn waarbij er een enorme spanning ligt op het onderwerp ‘Geld’.

Member sinds: 2024