Ook wij moesten alle fases van de rouwkromme door #coronamaatregelen

Ook wij moesten alle fases van de rouwkromme door #coronamaatregelen

De tickets waren (op 5 na!) uitverkocht! En toen… toen was er vorige week maandag de persconferentie waarna de boodschap nogal hard binnendenderde. Max 30(!!!) in een zaal… Wij zaten ondertussen op 95 mensen…

Natuurlijk moesten ook wij even de 5 fases uit de rouwkromme door:

 1. Ontkenning: Deze regels zijn voor 3 weken, wie weet kan het over 5 weken tóch door gaan
 2. Woede: F*ckr de f*ckr de f*ck
 3. Onderhandelen: Misschien kunnen we in groepen van 30 werken? Of in 3 zalen?
 4. Depressie: Ik blijf de hele dag in bed liggen. O nee, ik moet er toch uit…
 5. Aanvaarding: Wat kan er wel?

Ik heb geen idee hoeveel tijd er staat, voor die eerste 4 fases van de rouwkromme, maar wij namen er 1,5 dag voor. Toen moesten we kost wat het kost in fase 5 zijn. Want dinsdagmiddag om 13:00 uur namen we het besluit: ProfitCon gaat virtueel!

Een virtueel event is anders dan live. Want hoe je het ook wendt of keert, er zit een scherm tussen. Maar…. ondertussen hebben we er giga veel zin in gekregen. Want we gaan er een echt event van maken. Een show. Met interactie, ruimte om te netwerken, beweging en we brengen ProfitCon letterlijk bij je thuis:

Rouwkromme Coronamaatregelen

We kunnen vasthouden aan het gevoel ‘ja maar we willen elkaar kunnen aanraken!’ Maar dat is in essentie blijven hangen in fase 1, van de rouwkromme. De ontkenningsfase. Wij besloten dus door fase 1 t/m 4 heen te rennen en richten nu al onze energie op wat er wel kan.
En dat blijkt heel veel te zijn!

 • Een online event is geen webinar. Het is een beleving.
 • We hebben een professioneel camera-team die met meerdere camera’s het gehele event vastlegt. De sprekers staan op een echt podium en verstoppen zich niet achter een powerpoint.
 • We krijgen een scherm van 12m2 waar we ALLE deelnemers op kunnen zien. Dus jullie zien niet alleen ons, wij zien jou ook! (En we kunnen je dus aanmoedigen en persoonlijk aanspreken!)
 • Alle keynotes (en we hebben geweldige sprekers!!!!!) worden opgenomen. Dus we kunnen je de recording sturen om nog meer waardevolle tips en info op te slurpen!
 • Ook als je verkouden bent kun je komen!
 • We maken geweldige belevenispakketten die we je met de post toesturen! Ik had onlangs zelf de eer om zo’n pakket thuis te ontvangen voor het internationale ProfitCon event, en geloof me, dat was echt te gek!
 • We hebben een programma met de juiste ingrediënten waardoor je de hele dag energiek en geïnspireerd blijft. En al kun je je dat nu niet voorstellen, dat gaat echt gebeuren!

Omdat de omstandigheden nu anders zijn, is dit voor jou wellicht de kans om WEL naar ProfitCon te komen.
Want vergeet niet: JUIST NU is het essentieel dat je je blijft ontwikkelen. In iedere crisis zijn er winnaars (en dus ook ondernemers die het niet redden). Zorgen dat je bij de winnaars hoort betekent investeren in je mindset en strategieën. Zie ik je daar?

Ja, ik ga voor inspiratie en energie!

Met kortingscode: dankfemke, krijg je deze en volgende week nog 100 euro voordeel op je ticket! Vul deze code in bij je bestelling en het voordeel wordt automatisch doorgerekend.

Check voor huidige data en meer informatie: Profitcon.nl

Ja, ik ben hier bij!

You got this!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.