Miranda Straver

Coach winstgevend ondernemen

Bedrijf: MKB Winstadvies
Rol: PFP Winstadviseur / Financieel Businesscoach / Bedrijfskundig Adviseur
Locatie: Noord Holland / Overijssel

Pakket: Exact Online / Snelstart / E-Boekhouden
Contact: [email protected]

Bio
Je bent al (een aantal) jaren bezig met ondernemen. Het gaat goed en je groeit eigenlijk harder dan je bij kunt benen. Je hebt het gevoel dat je de grip verliest. Met je omzet groeien ook je kosten. Beslissingen neem je vanuit onderbuikgevoel, maar je weet het allemaal niet zeker. De groei van je bedrijft levert meer zorgen dan plezier op. Wij geloven dat je bedrijf voor jou zou moeten zorgen en niet andersom!

Als je kiest voor onze Groeibegeleiding, trekken we een jaar met je op. We gaan uit van jouw bestaande situatie en bedenken samen waar we op aan koersen. En daar maken we ons plan op. Om ervoor te zorgen dat jij je plan ook echt uitvoert, hebben we regelmatig contact. Soms als bemoedigende coach, de andere keer als luisterend oor en dan weer als stok achter de deur.

Over mij: ik kijk met een open blik naar ondernemerschap: hoe blijf je als ondernemer relevant? Het zijn de ondernemers die zich het beste weten aan te passen die op de lange termijn succesvol zijn. Achtergrond in bedrijfskunde, marketing en informatie-dienstverlening. Ik geloof in samen sterk, inzicht en praktische stappen.

Niche: Groeibegeleiding klein MKB in Zakelijke dienstverlening, Zorg, Retail

Member sinds: 2018