Arno Leurink

Financieel strateeg

Bedrijf: MKB Winstadvies
Rol: PFP Winstadviseur / Financieel Businesscoach / Business Controller
Locatie: Noord Holland / Overijssel

Pakket: Exact Online / Snelstart / E-Boekhouden
Contact: [email protected]

Bio
Je bent al (een aantal) jaren bezig met ondernemen. Het gaat goed en je groeit eigenlijk harder dan je bij kunt benen. Je hebt het gevoel dat je de grip verliest. Met je omzet groeien ook je kosten. Beslissingen neem je vanuit onderbuikgevoel, maar je weet het allemaal niet zeker. De groei van je bedrijft levert meer zorgen dan plezier op. Wij geloven dat je bedrijf voor jou zou moeten zorgen en niet andersom!

Als je kiest voor Groeibegeleiding, trekken we een jaar met je op. We gaan uit van jouw bestaande situatie en bedenken samen waar we op aan koersen. En daar maken we ons plan op. Om ervoor te zorgen dat jij je plan ook echt uitvoert, hebben we regelmatig contact. Soms als bemoedigende coach, de andere keer als luisterend oor en dan weer als stok achter de deur.

Over mij: Gespecialiseerd in financieel-strategisch advies. Ik wil ondernemingen stappen laten zetten. Samen een stip op de horizon zetten en een plan maken, kijkend naar ontwikkelingen in de markt. Vervolgens prestaties meten, actiepunten bepalen en inspelen op een voortdurend veranderende omgeving. Om zo de meest waardevolle segmenten van de markt te vinden en bedrijven beter en succesvoller te maken.

Niche: Groeibegeleiding MKB voor retail, agrarische bedrijven en zakelijke dienstverlening

Member sinds: 2018