Ingrid van Westen

Mijn grootste passie is om samen met jou te werken aan een financieel gezond bedrijf

Bedrijf: Ingrid van Westen, de Winstexpert
Rol: PFP Boekhouder / PFP Winstadviseur
Locatie: Zeeland

Pakket: Exact / Snelstart
Contact: [email protected]

Bio
Ik gun jou als zorgprofessional financiële rust en inzicht. Door het toepassen van de Profit First methode krijg je helder overzicht in je geldstormen. Daarnaast help ik je om de cijfers inzichtelijk te krijgen, zodat je op basis hiervan de juiste beslissingen kunt nemen. Door mijn jarenlange expertise in zowel het werken in de gezondheidszorg als het opbouwen van een MKB bedrijf, weet ik wat jij nodig hebt om een financieel sterk en gezond bedrijf te creëren.

Niche: Ondernemers die de gezondheidszorg een warm hart toe dragen

Member sinds: 2018