Marieke de Oude

Helpt jou om weer rustig te kunnen slapen vwb je zakelijke en/of privé financiën

Bedrijf: Money Bliss
Rol: PFP Boekhouder / Financieel Businesscoach
Locatie: Flevoland

Pakket: MoneyBird
Contact: [email protected]

Bio
Ik ben boekhoudcoach en financieel coach. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd als Profit First Professional.

Ik ben altijd al dol geweest op cijfers. Ik houd van het contact met ondernemers en geniet ervan wanneer ik zie dat ondernemers er meer lol in krijgen om hun financiën onder controle te hebben en daardoor rust ervaren en meer energie hebben om met hun bedrijf bezig te zijn. Ik gebruik mijn kennis van Moneybird, geld, mindset, FIRE (Financial Independent, Retire Early) en het systeem van Profit First om jou als ondernemer te helpen groeien in je bedrijf en op financieel gebied ook privé.

Niche: Fotografen, coaches, creatieven, VA’s –> met een interesse in FIRE (financial Independent Retire Early)

Member sinds: 2020