Linda Tuijn-Stobbelaar

Duidelijk, persoonlijk, professioneel, proactief

Bedrijf: Kop of Munt
Rol: PFP Accountant
Locatie: Noord Holland

Pakket: Exact Online / Moneybird
Contact: [email protected]

Bio
De financiën van je onderneming zijn soms lastige materie. Omdat veel accountants en boekhouders achteraf naar cijfers kijken, lijkt het voor hen gesneden koek en kun je je als ondernemer in gesprek met je accountant erg dom voelen. Daar mag je van mij onmiddellijk mee stoppen. Vraag je eens af hoeveel accountants/ boekhouders morgen jouw onderneming kunnen overnemen en daar een succes van kunnen maken of jouw succes kunnen voortzetten…

Juist, niet zo veel. Waarom niet? Simpel. Een accountant weet misschien veel van administratie, maar niet van jouw vak. Jij hebt andere kwaliteiten. Waar een goede accountant of boekhouder je wel goed mee kan helpen is om je resultaat te plannen en je vervolgens te leren of te helpen zien hoe je kunt bijsturen. Ik geloof dat het nodig is voor een ondernemer om enig inzicht te hebben in de financiën.

Ik geloof niet dat de manier waarop boekhouders en accountants de administratie bijhouden de enige manier is om dat inzicht te krijgen. Ik weet inmiddels dat er een andere manier is voor ondernemers om op een intuïtieve manier grip te krijgen op de financiën van de onderneming. Ik heb gezien dat ondernemers die bijna failliet waren met Profit First de tools kregen om hun onderneming te laten bloeien. Het waren geen slechte ondernemers … ze hadden alleen een andere bril nodig om naar hun onderneming te kijken … die bril was Profit First.

Niche: Zakelijke creatieve bedrijven (Van consultants tot reclamebureaus en van interieurstylisten tot filmmakers)

Member sinds: 2018