Joyce Oppelaar

Financiele ontzorging met een blik op de toekomst

Bedrijf: Metis Voorburg
Rol: PFP Boekhouder / Accountant / Winstadviseur
Locatie: Zuid Holland

Pakket: Exact Online
Contact: [email protected]

Bio
Ik gun iedere ondernemer financiële rust. De mogelijkheid om de juiste keuzes te kunnen maken op basis van een stabiel fundament, de tijd om te ondernemen en te doen wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent, met een faire beloning. Daarbij is het belangrijk om stabiliteit te ervaren zodat er voldoende tijd is om oprecht te genieten van de mooie dingen in het leven.
Samen maken we financiën werkbaar, toegankelijk en begrijpelijk zodat jij kan werken aan jouw financieel gezonde onderneming om dat te bereiken.
En samen zorgen wij dat wij het fundament (dus boekhouding, jaarrekening en aangiften ) zo efficiënt mogelijk neer zetten.
Ik vind het leuk om jou vragen te stellen die jou aan het denken zetten als ondernemer om tot een gezond en winstgevend bedrijf te komen en ik help je deze vragen te beantwoorden en om te zetten in acties.

Meer informatie over mij en Metis Voorburg vind je op mijn website. Je kunt mij via deze link een mail sturen voor een kennismakingsgesprek: https://metis-voorburg.nl/contact/

Niche: Beauty-, health and lifestyle

Member sinds: 2022