Bart Bosch

Helpt startende ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen

Bedrijf: Winst Adviseur
Rol: PFP Winstadviseur / Financieel Businesscoach
Locatie: Limburg
Pakket: E-Boekhouden
Contact: [email protected]

Bio
Ik ben een ambitieuze en gedreven jongeman uit het zuiden van Nederland. Met mijn partner Monique heb ik twee prachtige dochters genaamd Fay en Liv. Ik ben een fanatiek hardloper, hou van koudetraining, Formule 1, zelfontwikkeling, geld en cijfers en breng graag tijd door met mijn familie en vrienden.
Ik ben in 2022 gestart met mijn bedrijf “Winst Adviseur” en heb als doel startende ondernemers te helpen een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen.
Ik heb ruim 20 jaar lang bij dezelfde ondernemer(s) gewerkt en heb in die tijd veel ervaring opgedaan in de retail- en horecasector. Samen met deze ondernemers heb ik diverse bedrijven opgezet, waaronder 2 Jumbo-supermarkten, 7 Subway-restaurants, een Proeflokaal Bregje, La Cubanita en een ondersteunend hoofdkantoor. Ik heb diverse rollen vervuld binnen deze bedrijven, van vakkenvuller tot supermarktmanager en Operationeel Manager in de horeca tot het aansturen van de financiële administratie. Daarnaast vervul ik sinds eind 2022 ook de rol van Financieel Analist bij Angels & Dragons, waar ik investeringsaanvragen beoordeel.
Door mijn werkervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf financieel gezond en winstgevend op te bouwen. Zonder winst heeft je bedrijf geen bestaansrecht.

Niche: Startende ondernemers met een eenmanszaak of vof

Member sinds: 2022