Jolien Wientjes-Luttikhold

Coach voor financieel en persoonlijk inzicht

Bedrijf: Met Jolien
Rol: PFP Winstadviseur  / Financieel Businesscoach / Talentcoach
Locatie: Gelderland / Overijssel
Pakket: Snelstart / Moneybird
Contact: [email protected]

Bio
Mijn naam is Jolien Wientjes-Luttikhold en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Haaksbergen. Ik vind het ontzettend leuk om in gesprek te gaan met de ondernemer. Waar loop je tegenaan? Waar wil je naartoe? Wat heb je daarvoor nodig? Door inzicht te geven in de administratie worden heel veel zaken duidelijk. Iedere ondernemer is anders, zo ook de administratie. Door goed te luisteren naar de wensen kan ik snel schakelen en zo zorgen we samen voor financieel inzicht. Met een online boekhoudpakket kun je heel eenvoudig de administratie bijwerken en weet je direct hoe jouw bedrijf ervoor staat. Hoe fijn is dat? Van daaruit ga ik heel graag aan de slag met jouw doelen.

Niche: Coaches/gezondheidsbranche

Member sinds: 2022