Fleur Vlaskamp

Enthousiast, doelgericht en no-nonsense

Bedrijf: VFM advies B.V.
Rol: PFP Boekhouder / Fiscalist / Financieel Businesscoach
Locatie: Noord Brabant

Pakket: Exact Online
Contact: [email protected]

Bio
Ik ben Fleur! Sinds 2021 ben ik werkzaam bij VFM advies B.V, een administratie- en belastingadvies kantoor gevestigd in Terheijden (Noord-Brabant). Wij zijn een modern kantoor, werken volledig online en zorgen ervoor dat jij als ondernemer altijd direct toegang hebt tot up-to-date cijfers van je bedrijf.

Ikzelf heb een bedrijfskundige achtergrond. Ik krijg dan ook heel veel energie van het sturen naar groei, zoeken naar kansen in een bedrijf, plannen maken en winst behalen! Ik vertaal cijfers naar jouw onderneming en jouw doelstellingen naar cijfers. Cijfers zijn de basis van je bedrijf. Ik zorg er graag voor dat jij je cijfers dan ook daadwerkelijk snapt. Toen Profit First op mijn pad kwam besloot ik vrijwel direct een switch te maken in mijn carrière want dit is wat ik wilde doen!
Ik wil ondernemers helpen inzicht te krijgen in hun bedrijf, hoe sta je er nou eigenlijk echt voor? Maar misschien is deze vraag nog wel belangrijker: waar wil je naartoe en hoe kunnen we dat bereiken? Voor de een zal dat meer winst zijn, voor de ander een dag minder werken, uitbreiding, een fijn pensioen of simpelweg geen geldzorgen meer. Het fijne is: het is haalbaar mits je in actie komt!

Mag ik je daarbij helpen? Dat lijkt me onwijs tof! Neem vooral contact met me op en dan drinken we snel een (digitale) kop koffie of thee.

Niche: Zakelijke en persoonlijke dienstverlening, Bouwnijverheid, Beauty, Horeca en overige branches!

Member sinds: 2022