Bianca van der Zwet

Een sparringspartner gedreven in het optimaliseren van jouw bedrijf, je cijfers én jouw verdiensten

Bedrijf: Administratiekantoor van der Zwet
Rol: PFP Boekhouder / Financieel Businesscoach
Locatie: Noord Holland
Pakket: Moneybird / Moneymonk / Twinfield
Contact: [email protected]

Bio
Door mijn brede achtergrond en kennis kan ik ondernemers uit verschillende branches ondersteunen. De rode draad is altijd ambitie, passie en de wil om te groeien. Waarbij ik graag met je meekijk in de keuken van jouw bedrijf: wat kan jij automatiseren, wat kan jij versimpelen, waar kan jij jouw winsten behalen. Ik loop vol enthousiasme en met een realistische blik met je mee.

Niche: Ik werk met multipassionele vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar inzicht in hun cijfers en werken aan groei van hun bedrijf

Member sinds: 2017