Barbro van der Ham

Mentor voor de ondernemende wereldverbeteraar

Bedrijf: Barbro
Rol: PFP Winstadviseur / Financieel Businesscoach
Locatie: Alle Provincies
Pakket: E-Boekhouden /  Moneybird
Contact: [email protected]

Bio
Hai ik ben Barbro,

Het is mijn missie ondernemers, die de wereld een beetje mooier en beter willen maken, te helpen aan een toekomstbestendig bedrijf. Waarbij ze goed voor zichzelf zorgen en ook de impact maken die ze voor ogen hebben. Ik ben ervan overtuigd dat impact en inkomen hand in hand gaan. Simpelweg; zonder gezond inkomen voor jezelf,  geen maatschappelijk impact. Ik kan je daarbij helpen om alles in te zetten wat ik op mijn ondernemers pad heb mogen leren. Na jaren in loondienst te zijn geweest, allerlei financiële functies te hebben bekleed, ben ik in 2009 voor mezelf begonnen. En heb sinds die tijd talloze duurzame ondernemers zien worstelen met de balans tussen impact & inkomen.

Ik heb me verdiept in het gedachtegoed van de wereld van genoeg, het arrigato-principe, las inspirerende boeken zoals ” the Soul of Money” van Lynne Twist en bestudeerde de Lagom leefstijl uit mijn geboorteland Zweden. Ik volgde workshops en deed opleidingen op het gebied van geld, natuur en duurzaamheid. Mijn 3 grote passies.

Ik werk graag met de energie van de seizoenen en zet al mijn kennis en tools in om jouw natuurlijke ondernemersstrategie te ontwikkelen en te verstevigen. Zodat jij meer impact kunt verwezenlijken en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgt. Samen bouwen we een stevige basis voor jouw bedrijf, zetten jou in je kracht als ondernemer en stippelen de reis uit naar het leven wat bij jou past. Jouw wereld van genoeg! Ik ontmoet je graag.

Niche: Circulair, duurzaamheid, wereldverbeteraars

Member sinds: 2017