Anita van den Broek

Ondernemen met Profit First voor meer inzicht, rust en winst voor ambitieuze ZZP’ers.

Bedrijf: Blik op Winst
Rol: PFP Boekhouder / Financieel VA/VM
Locatie: Noord Brabant

Pakket: E-Boekhouden / MoneyBird
Contact: [email protected]

Bio
De Profit First methode is DE methode waar ik naar op zoek was om ondernemers meer waarde te leveren. Ze de mogelijkheid te bieden niet te leven van de restjes die hopelijk onder aan de streep overblijven, maar dat ze zichzelf ook altijd belonen voor het harde werk van het runnen hun bedrijf.

Het implementeren van het Profit First-systeem in mijn eigen bedrijf heeft mij zelf grote inzichten gegeven. Inzichten waardoor het eenvoudig was om de juiste keuzes snel te kunnen maken. Daarnaast geeft het me rust om bijvoorbeeld door onzekere tijden te moeten gaan mocht dat aan de orde komen. Middels Profit First is er geen angst, geen stress over misschien onvoldoende geld.

Ben jij klaar om van de dagelijkse sleur over te stappen naar een duidelijk doel voor je bedrijf/leven en geniet je van het proces om je dromen te verwezenlijken? Plan dan vandaag nog een gesprek met mij of één van mijn collega Profit First Professionals en word sterker met een methode waaraan je bouwt aan de financiële gezondheid en winstgevendheid van je bedrijf maar ook aan dat van jou als persoon!

Niche: Coaches, VA’s, Kappers, Online marketeers

Member sinds: 2020