Aduni Mariana

Financieel coach en mentor voor zelfstandigen in de zorg en welzijn

Bedrijf: Aduni Mariana
Rol: Financieel Businesscoach
Locatie: Alle provincies / Dutch Caribbean

Pakket: Geen
Contact: [email protected]

Bio
Zelf was ik ook ZZP’er in de zorg en nu financieel mentor en coach. Mijn pad begon met het zoeken hoe ik mijn toen 2 beroepen (verzorgende IG en Psychomotorisch therapeut) kon combineren. Dat resulteerde in mijn onderneming Aduni’s move and care (zorg en bewegen voor ouderen met dementie). Daarna kwam de zoektocht om werk en prive te combineren. Ik kom oorspronkelijk uit Curaçao en mijn ouders wonen op Curaçao. Als er iets was moest ik kunnen gaan zonder na te denken dat ik mijn inkomen zou verliezen.

Ik bleek een gave te hebben om iets complex (zoals belastingen) behapbaar te maken. Toen heb ik me omgeschoold tot ProfitFirst professional zodat ik zelfstandigen in de zorg en welzijn kan helpen aan orde en structuur in hun geldzaken. Naarmate dat ik meer leerde over geld, ging ik zelf ook slimmer werken en investeren. En ondertussen woon ik op Curaçao met mijn gezin (man en 3 kids).

Als zelfstandige in de zorg en welzijn betekent groei heel vaak meer en harder werken. Ik vind , en zo blijkt het ook uit de resultaten van onze klanten, dat het anders kan. Voor ZZP’ers in de zorg en welzijn is het ook mogelijk en lonend om slimmer te werken. Je hebt ‘goud’ in handen, maak er gebruik van. Ik zie het als mijn missie om jou te helpen naar financiële rust en tijd voor jezelf en je gezin. Want tijd is vaak onze vijand maar ook het meest kostbare die we hebben.

Niche: Zorg en welzijn

Member sinds: 2020