Marcella Barella

Heldere oplossingen voor een financieel gezond bedrijf!

Bedrijf: Administratie- en Advieskantoor Marcella Barella
Rol: PFP Boekhouder / Fiscalist
Locatie: Noord Brabant
Pakket: Exact Online / E-Boekhouden
Contact: [email protected]

Bio
Mijn motto is: Weet hoe je er financieel voor staat!
Na mijn hbo-diploma Bedrijfseconomie te hebben behaald heb ik jaren ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Mijn verantwoordelijkheid waren diverse administraties in zowel de grafische sector als de reclamewereld. Vervolgens heb ik ruim 6 jaar gewerkt bij de twee grote toonaangevende accountantsbureaus: PricewaterhouseCoopers (voorheen Coopers & Lybrand) en KPMG.
Ik heb vele bedrijven financieel begeleid. Om dit advies meer laagdrempelig en sneller aan te kunnen bieden startte ik in 1997 mijn eigen bedrijfseconomisch adviesbureau. Mijn doel is om bedrijven te helpen met up-to-date financiële managementinformatie waardoor zij betere beslissingen kunnen nemen. Met mijn veelzijdige financiële advieservaring weet ik goed waar knelpunten liggen en efficiencyverbeteringen gemaakt kunnen worden.
In 2014 ben ik me meer gaan verdiepen in fiscale vraagstukken. Om mijn klanten beter te adviseren heb ik in 2015 het diploma fiscaal adviseur behaald (beschermde titel FA). Een zeer praktische fiscale opleiding specifiek gericht op de fiscale vraagstukken in het MKB.

Niche: MKB bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Member sinds: 2021