Dianne Habraken

Financieel Coach voor díe kennisondernemer met een omzet vanaf € 100K die strategisch slim wil doorgroeien met haar bedrijf

Bedrijf: DH finance
Rol: PFP Boekhouder / Financieel Businesscoach / Winstadviseur
Locatie: Noord Brabant

Pakket: Moneybird
Contact: [email protected]

Bio
Je bent al een paar jaar lekker bezig in je bedrijf. Je werkt met fantastisch leuke klanten, en met veel tijd en energie heb je bereikt waar je nu staat. Die magische € 100.000 omzet heb je overschreden.
Daar ben je ontzettend trots op! En met recht! Maar je wilt meer. Je wilt groeien. Maar dan wel zonder jezelf over de kop te werken. Je werkt al vaak zestig, soms tachtig uur in de week dus je wilt niet meer uren maken dan je nu doet; juist minder.
Daarvoor moet je je bedrijf anders inrichten. Het moet makkelijk gaan, efficiënter. Om te groeien zul je meer moeten gaan uitbesteden. Gaan werken met een team, een VA, iemand voor je marketing. Dan zul je ook systemen en processen goed op orde moeten hebben. En daar moet je dus in gaan investeren. Maar bij die gedachte ga je twijfelen.
Want je weet dat je er geld voor hebt, maar kun je het hiervoor inzetten of heb je het voor iets anders nodig? Gooi je geen geld weg, en komen er nog kostenposten met je keuzes mee die je nu nog niet in het vizier hebt? Welke keuzes kun je maken, en hoe kies je dan het juiste?

Laten we hier samen over in gesprek gaan. Ik begeleid je graag in jouw plannen en dromen, in jouw GROEI.

Niche: Kennisondernemers waaronder coaches

Member sinds: 2017