Annet Zoer

Maak meer impact met Profit First

Bedrijf: Zoer Administratie
Rol: PFP Boekhouder / Winstadviseur
Locatie: Drenthe
Pakket: Moneybird
Contact: [email protected]

Bio
Mijn naam is Annet Zoer en ik geef ondernemers inzicht in hun cijfers en financiën, zodat ze bewustere keuzes maken.

Je bedrijf loopt goed, maar toch zitten er nog wat hobbels in de weg. Je merkt dat je toch maandelijks geld tekort komt. Je vraagt je af waar je geld blijft. De winst die je behaalt, zie je niet terug op je bankrekeningen. En je weet niet precies hoe je er financieel voorstaat.

Als ondernemer vind ik het belangrijk dat ondernemers inzicht in hun financiën hebben. Dat ze weten hoe ze er financieel voorstaan. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken en hun bedrijf dit richting opsturen waar je heen wilt. Samen met de ondernemer ga ik in gesprek waar zij naar toe wil met haar bedrijf. Wat wil je bereiken? Dit vertalen we in doelen. Doelen waarmee we met de Profit First methode geld voor gaan reserveren. Door je geld doelen te geven, weet je hoe je er financieel voorstaat en betaal jij jezelf een goed salaris en reserveer je voldoende voor de belastingen. Dit zorgt voor financiële rust. Dat wil toch iedere ondernemer?

Niche: Ondernemers die al een aantal jaren eigen bedrijf hebben en inzicht in hun cijfers en financiën willen.  Voor de IB en BV ondernemer..

Member sinds: 2020