Angelie Habraken

Samen steeds duurzamer ondernemen – Winstverbetering en financieringsadvies

Bedrijf: AHAA Advies
Locatie: Noord Holland
Pakket: E-Boekhouden

Rol: Financieel Businesscoach / Debt Advisor
Contact: [email protected]

Bio
Waarom vond (en vind) ik het financieren van ondernemingen zo ontzettend leuk? Omdat je dromen waar kan maken!

In de vele jaren bij een bank ben ik er achter gekomen dat verkrijgen van financiering alleen niet genoeg is om een droom te verwezenlijken. Niet in het minst omdat je met meer geld ‘in je zak’ ook meer geld kunt ‘verliezen’. Het begint daarom al veel eerder. Het begint bij het hebben van inzicht, bij het hebben van een een doel en plan en vervolgens natuurlijk het uitvoeren van het plan. Zo heb je grip op je onderneming, rust en voor velen een groeiend zelfvertrouwen als ondernemer. Daarnaast besluipt steeds meer mensen (mij in ieder geval wel!) het gevoel dat we écht wat moeten doen, zodat ook onze kinderen nog kunnen genieten van onze fantastische wereld. En dan heb ik het nog niet eens over alle bedrijfsrisico’s die je loopt door bijvoorbeeld het steeds extremere weer of schaarse materialen.

Kortom: er is werk aan de winkel. Wil jij graag inzicht waar je onderneming staat op financieel en duurzaam gebied? Wil je een plan om je bedrijf op deze punten te verbeteren en je dromen waar te maken? Heb je daar (ook) financiering bij nodig? Ik help je hier graag mee.

Niche: MKB ondernemers in of in omgeving Amsterdam met een omzet tot EUR 20 mln, die stappen willen zetten in duurzaam ondernemen.

Member sinds: 2023